MY BIRTHDAY WISHLIST
This post contains adlinks from Adviral
 
Snart är det min födelsedag och det brukar jag inte direkt fira men eftersom jag gillar att göra önskelistor väldigt mycket så har jag knåpat ihop en till min födelsedag. Den är både realistisk och drömmig, the best of both worlds. Så detta är vad jag önskar mig i år:
En liten plånbok i sammet från Monki. Jag har bara en jättestor plånbok och det skulle vara skönt med en mindre när man har en mindre väska. På Monki har dom även massor fina anteckningsböcker just nu och den jag egentligen önskar mig men som jag inte hittade någon bild på är en rosa liten bok och så står det FEMINIST på i guldbokstäver. Så fin. Önskar mig även en guldpenna till.
Jag har länge kikat på Fentys senaste kollektion och drömt mig bort och nu när allt är på rea så kan man ju passa på att önska sig något därifrån. Den rosa magtröjan och skorna är så himlans fina och väskorna som är formade som rosetter är ju att dö för lite. Den rosa är min favorit. 
Önskar mig alltid en brosh från Chanel. Skulle piffa upp precis allt i min garderob. Och även mig.
Dessa produkter som jag har sett på Sephora och de önskar jag mig med. Mest för att de är så gulliga att jag avlider och älskar pandor men handkräm behöver jag alltid så speciellt handkrämen önskar jag mig.
Stort midjebälte från Moschino.
En rosa Calvin Klein tröja har jag drömt om länge nu så den får vara med, kanske är den jag önskar mig allra mest? Även den rosa klänningen önskar jag mig mycket. Sen har jag även kommit på att jag inte äger några som helst ringar så det önskar jag mig med. Jag tycker det är så fint när vissa har massor ringar på händerna så jag skulle vilja prova det jag med. 
Och sist men inte minst så önskar jag mig en Gucci väska. Om man får drömma. Och det får man.
 
Och så en årsförbrukning av Redbull Sugarfree önskar jag mig med!
Och det var min önskelista för i år. ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress