GO VEGAN
När Ida frågade mig för två veckor sedan om jag ville köra en vegansk månad i februari och peppa varandra på vägen så sa jag självklart ja. Och nu när jag har tänkt ett tag så är det nog dags för mig att gå över till en helt vegansk kost. Jag har inte ätit djur på 12 år och det enda jag äter i nuläget som inte är veganskt är skräp rent ut sagt. Ostbågar, choklad, naturgodis och fika typ. Så för min hälsas skull och för alla djurs skull så är det på tiden att jag ändrar min kost. Jag gillar inte att placera mig i fack och kommer aldrig kalla mig vegan då jag dels har en ponny som kräver all utrustning i läder och jag har en hel del skor och väskor (det mesta faktiskt då jag föredrar det pga kvaliten) i skinn och läder som jag inte kommer göra mig av med då det är saker som faktiskt håller livet ut. Så nu ska vi köra en vegansk februari, okej började igår, och sen får vi se hur jag mår efter det. Jag gissar på väldigt bra!
 

// Translation: I have been a vegetarian for 12 years so it's now time to change some of my bad habits (like chocolate and crisps, hehe.) and only eat a vegan diet. It will probably be good for me and the animals!
Elin

Om du inte vill kalla dig vegan kan du säga ut du är plant-based! I princip samma sak bara att du kan köpa saker i läder och icke veganskt smink. Alltså att du äter, men inte lever, helt veganskt. Vet att det är ganska många som kör det av samma anledning som du. :)

Svar: Åh vad smart! Det ska jag nog börja göra :)
Towe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress