SNAPSHOTS
Lite blandade bilder från den pausade tiden. Har inte gjort särskilt mycket förutom att jobba och hänga i stallet. Min lediga tid har jag mest spenderat i sängen med svenska kriminalfilmer för det använder jag som ångestdämpande. Funkar helt okej. Ett tips från mig. 

Men jag har inte bara legat i sängen hela tiden utan jag har nog gjort lite mer. Min ponny har fyllt 13 år och det firades med kalas såklart. Tänk att han är hela 13 år nu? Känns som att det var igår han var två år och vi precis hade hämtat hem honom från Göteborg. Tiden går så obegripligt fort. Snabbare för varje år som passerar. 

Jag har hunnit med två besök till Linköping/ Motala och hälsat på Ida och min familj. Det har varit fint. Känns också obegripligt att jag och min ponny har bott där i över tio års tid. Ridit på samma vägar dag ut och dag in, jag har öppnat fönstret och ropat på honom i hagen, min källare som var mitt territorium känns helt främmande. Och då har vi bara bott i Stockholm i ett år och två månader. Men det känns som tio. Tiden skrämmer mig. 

Sen har jag mest städat. Det är mitt andra ångestdämpande. Jag städar och städar och städar och städar. Det har inte existerat ett endaste dammkorn här hemma. Och på tal om det så är det precis städa jag ska göra nu. Det behöver jag efter dagens arbetspass. Sen ikväll när det är svalt blir det stallet. Det ser jag fram emot!

emma

fina bilder :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress