SHOES AND SUNNIES
This post contains adlinks from Adviral
 
Det viktigaste i min garderob för tillfället är vita sneakers med hög sula och stora solglasögon. Sen är jag nöjd. Skorna är från Nellys egna märke och solglasögonen från Quay Australia. Det är nog det enda nya som jag köpt på ett bra tag. Försöker att konsumera mindre och sälja/ återvinna mera. Det är ett bra tänk som funkar för mig.
 
Idag står tvättstugan på eftermiddagens att-göra-lista så vi springer mest upp och ner tycker jag. I morgon är det fredag och i helgen är jag ledig. Jag tror det kommer att bli några bra dagar nu. Det känns som det.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MY LATEST LOOKS
Idag är en riktigt dålig dag och jag far omkring som ett åskmoln. Så vi kollar vad jag har haft på mig de senaste två månaderna och det är inte mycket kan jag lova. Har mest glidit omkring i pyjamas. Men lite fin har jag varit vissa dagar. Jag gillar att "öronen" har kommit in i mitt liv och att 90-tals toffsarna är på plats ibland. Mitt hår växer på som planerat så snart ska fler nya frisyrer introduceras. Det känns som ett stort steg jag har tagit! Hoppas ni har en betydligt bättre dag än vad jag har. ♥
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SNAPSHOTS
Lite blandade bilder från den pausade tiden. Har inte gjort särskilt mycket förutom att jobba och hänga i stallet. Min lediga tid har jag mest spenderat i sängen med svenska kriminalfilmer för det använder jag som ångestdämpande. Funkar helt okej. Ett tips från mig. 

Men jag har inte bara legat i sängen hela tiden utan jag har nog gjort lite mer. Min ponny har fyllt 13 år och det firades med kalas såklart. Tänk att han är hela 13 år nu? Känns som att det var igår han var två år och vi precis hade hämtat hem honom från Göteborg. Tiden går så obegripligt fort. Snabbare för varje år som passerar. 

Jag har hunnit med två besök till Linköping/ Motala och hälsat på Ida och min familj. Det har varit fint. Känns också obegripligt att jag och min ponny har bott där i över tio års tid. Ridit på samma vägar dag ut och dag in, jag har öppnat fönstret och ropat på honom i hagen, min källare som var mitt territorium känns helt främmande. Och då har vi bara bott i Stockholm i ett år och två månader. Men det känns som tio. Tiden skrämmer mig. 

Sen har jag mest städat. Det är mitt andra ångestdämpande. Jag städar och städar och städar och städar. Det har inte existerat ett endaste dammkorn här hemma. Och på tal om det så är det precis städa jag ska göra nu. Det behöver jag efter dagens arbetspass. Sen ikväll när det är svalt blir det stallet. Det ser jag fram emot!

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FUCK I'M GOING OUT WITHOUT YOU.

Nu känner jag att jag är redo för sociala medier igen. Att ge det ett försök. Det var något som hände med mig när Tim gick bort. Allt mitt intresse för sociala medier försvann och det är nu i helgen som var jag har varit inne på Youtube, Instagram och Bloglovin igen. Alla nyhets-appar är raderade och det kommer de att få vara ett tag till. Får ont i magen av dem. Jag ser bara notisen framför mig som kom upp den kvällen. Att en persons död som jag inte känner kan påverka mig så mycket. Att det kan göra så ont. Att man kan drabbas av så mycket sorg. Att man kan fälla så många tårar. I över en månads tid nu har vi bara lyssnat på Avicii, pratat om dokumentären, om spelningar vi varit på, hans mående och hur mycket jag tyckte om honom och hans musik. Jag tycker att alla ska se True Stories dokumentären, den är så viktigt. 

Jag vaknade en morgon för en vecka sedan ungefär och sa att ”Nu gör det inte lika ont längre. Min kropp är inte lika tyngd av sorg som den var förut. Jag kan andas normalt.” Så nu ger vi bloggisen ett försök igen. Alla är vi olika och hanterar saker olika på. Och det här var jag tvungen att hantera på mitt sätt. Jag hoppas att ni som läser här mår bra och att ni hänger kvar. Mina inlägg kommer att bli döpta efter hans låttexter ett tag till. Jag tycker det är fint. 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LOSING IS ONLY A SIGN, IT'S ONLY A SIGN THAT YOU REALLY TRIED.
Dress - H&M // Sunglasses - Quay // Bag - Love Moschino // Shoes - Acne Studios
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg