PORTUGAL WISHLIST
This post contains adlinks from Adviral
 
 
 
 
I början av april så åker jag, min pojkvän, mamis, papis och mormor till Portugal. Väldigt spännande och lite nervöst. Har inte rest med min familj sen jag var liten då någon alltid har behövt vara hemma och ta hand om gården men nu är det inte en gård längre och min ponny bor hos mig i Stockholm så nu ska vi iväg. Och innan vi åker så funderar jag på att unna mig lite nytt till resan. Det jag behöver mest är nog en keps då det alltid verkar vara storm i Lissabon. Så kan vara bra att gömma håret i. Sen är jag sugen på ett par sneakers till då jag har blivit en sneakers person. Så det ska jag kanske unna mig. Men först måste jag få se min lönespec. haha. Man vet aldrig vad den ger. Annars så är jag fortfarande sjuk. Börjar bli irriterad nu på riktigt. Men har två dagar ledigt så nu ska jag hosta ur mig det sista!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WOMEN IN BLACK
Igår när jag kände mig lite bättre så klädde jag mig säkert. Helt i svart. Det funkar alltid. Idag har jag mått sämre igen så när jag kom hem ifrån stallet så bäddade jag ner mig i soffan och har nu sett tre eller fyra chicklit filmer på Netflix. Känner mig lite bättre. Hoppas att min sista rethosta försvinner inatt. I morgon går vi in i vecka elva och då vill jag vara frisk och så vill jag helst att våren kommer med!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
UPDATE
Nu var det länge sedan jag uppdaterade här igen. Men sjukdom kom ivägen. I natt har jag sovit i 14 timmar så förhoppningsvis vänder det nu. Det var sömn min kropp behövde. Har aldrig varit så förskyld och febrig som jag har varit nu. Och så kom mensen samtidigt så det var kaos. Men har lyckats att jobba hela veckan ändå för har inte råd att vara hemma så nu när jag fick sova ut så gjorde jag det ordentligt. haha. Har kanske sovit fem timmar totalt under hela veckan så nu är jag ikapp.
 
Nu har jag en ledig helg och ska försöka att bli mig själv igen. Idag vaknade jag vid 12 och har sedan dess varit i stallet och i centrum och hämtat ut paket. Nu ska vi snart göra tacos och det ska bli så gott med mat efter en vecka utan. Har inte direkt haft någon aptit. Så ikväll ska jag äta ikapp och så ska vi kolla på finalen i Melodifestivalen. Är säkert katastrof dåligt men är ändå pepp på mellokväll. Hejar på Benjamin för det är den låten jag har hört och tycker den är sjukt bra. Ska ni kolla?
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg