PACKING FOR PORTUGAL
Om en vecka åker jag och familjen till Portugal. Till Lissabon närmare bestämt för en liten weekend. Och eftersom jag har min sista lediga dag idag innan vi åker så fick denna dag bli en planerar dag. Jag är ett kontrollfreak på hög nivå så idag har jag skrivit packlistor, planerat outfits och prov-packat. Lite obehagligt kanske vissa tycker men det är mycket viktigt för mig att förbereda mig. Eftersom det alltid verkar vara storm i Portugal cirka varje dag så har jag packat med mig kläder som passar med keps. Ett strategiskt tänk. Sen får mina vita skor följa med för det ska vara sol och jag kommer nog packa ner lite fler solglasögon innan vi åker. Solglasögon är helt klart det viktigaste. Jag har inte varit ute och rest på typ två år så det ska verkligen bli kul att komma iväg. PEPP!
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PEPSI QUEEN
Keps och tröja - H&M // Prada solisar // American Apparel kjol // Karl Lagerfeld creepers
 
Såhär har jag sett ut idag. Pepsi tröja, kort kjol och premiärade vita skor för i år. Det var fint. Jag har gjort om i min garderob så nu hänger vår och sommarkläderna närmast och vår- och sommarskorna står så jag når dom lätt och inte behöver klättra på min pall. Okej, jag behöver det oavsett pga kort men nu går det lite lättare ändå. Känns som jag hittat lite nya kläder med nu när jag gått igenom allt som jag inte har sett på länge. Som denna kjol. Hade tänkt sälja men vill nog behålla den ett tag till. Nu ska jag gå en kvällspromenad förbi affären och se om jag hittar något som biter på mitt pms humör. Önska mig lycka till... 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SNAPSHOTS
Idag vaknade jag upp till världens bästa väder: sol. Så jag fylldes med energi på en gång och städade hela lägenheten. Bra start på dagen. Nu har jag suttit med datorn några timmar och nu ska vi snart ut på promenad. Man måste vara ute så mycket som möjligt nu känner jag. Solen visar sig inte så ofta i detta land tyvärr. Men första ska jag försöka att sälja lite kläder via en Facebook grupp. Har alltid kört med Tradera men känner för att prova något nytt nu, så nu ska jag ta tag i det!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MOODBOARD
God kväll finisar! Jag har överlevt måndagen och nu väntar två lediga dagar. SÅ SKÖNT. Ska inte ställa någon klocka i morgon utan sova så länge som min kropp vill. Precis vad jag behöver. Idag har jag fixat en moodboard på hur jag vill se ut nu. Det måste bara bli lite varmare först. Idag skulle jag prompt ha vårjacka även fast det var en minus bara för att. Men det ska vara sol hela veckan så jag hoppas verkligen att värmen kommer snart.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SMOOTHIE WEEK
Måndag och ny vecka. Denna vecka ska bli en hälsovecka här hemma. Efter att ha varit förskyld och febrig i över två veckor så mår inte min kropp så bra. Därför är det nu dags att boosta kroppen lite. Har fyllt kylen med alla grönsaker som finns, tofu, hummus, bär och frukt. Det ska bli så härligt att få rensa ur kroppen ordentligt och förhoppningsvis bli lite piggare och gladare. Jag ska försöka få i mig mycket smoothies eftersom jag är en person som föredrar att dricka saker. Då är smoothie perfekt. Så om ni sitter på några bra smoothie recept så skriv gärna en kommentar! ♥
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg