HOME UPDATE
Äntligen börjar vi komma i ordning på riktigt hemma. Växter har inhandlats och lampor börjar komma på plats. Så skönt. Hallen är fortfarande på paus och balkongen är långt ifrån mysig. Men hallen tar vi i höst och balkongen allt eftersom.  Idag sprang jag in på H&M Home en sväng efter stallet och handlade ljusstakarna i guld (som jag glömde att köpa ljus till…) och ett doftljus. Efter en jobbig vår ekonomiskt så är det skönt att vara i fas nu och kunna handla lite saker till hemmet och inreda lite mer. Finns fortfarande en hel del tomma ytor att fylla och tavlor som ska upp (Kent tavlorna ska egentligen vara på väggen) men det får komma med tiden. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HELGEN I BILDER
Lite blandade bilder från helgen. Jag har haft en väldigt bra helg så det är jag glad över. Lördagen spenderade vi på söder och det är alltid fint att hänga där. Fotade lite outfits och min pojkvän letade efter någon Pokemon... På eftermiddagen såg vi nya Jurassic World eftersom jag älskar dinosaurier. Och har sett alla Jurassic Park/ World filmerna cirka hundra gånger. Den vi såg nu var inte toppen men jag är nöjd bara jag får se en T-rex, Stegosaurus och en Brachiosauros. Är inte så kräsen av mig. Grät mig igenom filmen så sorglig var den. Så ett tips är att ta med näsdukar om ni ser den. Söndagen spenderades i stallet och sen på IKEA som jag berättade om igår. Men min IKEA mini-haul får dyka upp i morgon för idag är jag inte pigg. Somnade direkt efter Sverige matchen och sov två timmar och har fortfarande inte vaknat ordentligt. Så ska snart gå och lägga mig. Men efter Tunisien - England matchen. Livet med fotbolls-VM.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NUDE ADIDAS
Helgen är över och vi har spenderat söndagskvällen på IKEA. Gick bananaz. Är helt slut. Klockan ringer 4.55 i morgon så jag borde egentligen sova nu men det är så kul med nya saker till lägenheten. I morgon kommer ett "min helg i bilder" inlägg så då kommer jag visa vad vi har köpt. Men det blir efter fotbollen. För i morgon måste jag stressa så jag hinner hem till andra halvlek. Mycket viktigt!
 
Nu: sova.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
YELLOW YELLOW
Det är lördag, jag är ledig och solen skiner. Kan det bli bättre? Jag har varit på Monki och fyndat lite på deras sommarrea. Denna hoddie är ett av fynden. Jag har varit ute efter en gul oversize hoodie ett bra tag nu och idag fann jag den. Är mycket nöjd och känner att gul är en färg som klär mig. Mitt första gula plagg men fler kommer det nog att bli. Resten av dagen ska jag spendera först i stallet och sen framför fotbolls-VM. Ni hittar mig bänkad framför tvn en månad framåt nu...
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WILDFOX BABY
Solisar - Quay // Klänning - WIldfox // Skor - H&M
 
Två dagar kvar till helg. Två lediga dagar! Kämpa P. Att livet kretsar kring att räkna ner dagarna tills jag är ledig. Lite sorgligt kanske. Men just nu är det så. Jag är så oerhört utmattad. Helgen är helt oplanerad hittills och jag står i valet och kvalet om jag ska gå på Summerburst eller inte. Har närvarat i flera år så känns jättekonstigt att inte vara där? Men vi bestämmer på fredag. Eller på lördag. Kanske nästa år… ? 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg