PURPOSE
Då äger jag även en röd tröja nu. Först en gul och sen en röd. Vem är jag?! Vart kommer all färg ifrån?! Kanske beror på min identitetskris som jag går igenom just nu. Den påverkar mig en hel del. ”Vart ska jag, vad är jag, vad vill jag, hur ska jag se ut” är frågor som ständigt snurrar i huvudet. Ska nog skriva ett längre inlägg om min kris senare. Skulle vara skönt att bara få ur sig allt. 
 

Idag blev det ett väldigt sent inlägg men sen jag kom hem från jobbet så har jag varvat eftermiddagen och kvällen med att sova och tvätta. Sista tvättrundan fick min pojkvän ta själv för då var jag långt ifrån vaken. Och nu ska jag fortsätta att sova. Snart helg! ÄNTLIGEN.

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LIPSTICK
Någon mer än jag som såg fotbollen?! Någon mer än jag som är i chock över Sveriges bragd?! Helt makalöst tycker jag! Men så fantastiskt. Vi är gruppsegrare och vidare i fotbolls-VM. Det trodde jag aldrig om jag ska vara ärlig. Ber om ursäkt för att alla mina inlägg handlar om fotboll men det blir lätt så när dagarna består av just fotboll. Mina dagar mer exakt: jobba -> fotboll -> stallet -> fotboll -> sova… Sen rullar det bara på.

För att nämna något om min outfit så är den från början av maj. Var inte alls nöjd med bilderna efter vi fotat så de har bara legat på datorn och tagit plats men igår när jag kollade igenom dem så tyckte jag att de funkar visst. Toppen kommer från Ida Sjöstedt och det är en favorittopp. Tycker den är så fin med läppstiften. Ångrar lite än idag att jag inte köpte klänningsvarianten med. I morgon hoppas jag att min kropp mår bättre så vi kan ut och fota lite. Har lite nya kläder jag vill visa upp men måste som sagt hitta orken och inte ha en ful-dag. Lättare sagt än gjort när man mår som man mår. 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MINA FAVORIT SMOOTHIES
God morgon onsdag! Idag börjar jag dagen med att tipsa om mina smoothie favoriter. Sen jag och min pojkvän flyttade ihop på riktigt och jag hittade min mixer längst ner i en flyttkartong så har jag blivit en smoothie person. Gillar att dricka det till frukost, lunch eller mellis. Jag använder alltid vatten som flytande ingrediens men det funkar med sojamjölk och liknande med såklart men jag föredrar vatten. Vill ha de så tunna som möjligt.

Mina favorit smoothies är:
- banan, hallon, mango och blåbär.
- banan, hallon, ananas och mango.
- banan, mango och honungsmelon. 
- banan, mango, ananas och mango.
- banan, kiwi, mango, spenat och lite citron.

Sen är det bara ner i mixern och fylla på med vatten. Mixa. Klart. Njut. Njut lite till!
Om ni har någon favorit så tipsa gärna. Känner att jag har en röd tråd genom mina och det skulle vara kul att prova något helt nytt. Vegovänliga med såklart! ♥

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ASOS WISHLIST
This post contains adlinks from Adviral
 
 
 
Finns det något bättre än när sommarrean drar igång? Tror inte det. Som vanligt sitter jag inne på Asos och drömmer mig bort i timmar om allt fint jag önskar att jag ägde. Kanske klickar jag hem något, kanske inte. Oavsett så ska jag rensa min garderob i helgen för om man ska handla måste man även sälja. Min regel ni vet. Så snart blir det nog en liten bloppis igen. Fortsättning följer!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FLOWER BAG AND PRADA SUNNIES
Tisdag och min mens har anlänt! SO HAPPY! Fem dagar sen så paniken har varit total men idag dök den upp. Puh. Nu är det fyra dagar i dimman framför mig och sen är jag mig själv igen. Skönt. Nu är jag nerbäddad i soffan och kommer nog att vara det resten av kvällen. Mitt enda mål är att försöka ta mig in i duschen någon gång innan det är sovdags. Det borde jag klara av. Har haft "öron" två dagar i rad nu så mitt hår är helt galet nu när jag har tagit ur dom. Ikväll kommer ett inlägg med lite rea-favoriter. Kika in då! ♥
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg