ÄLSKADE PONNY
Kommer ni ihåg dessa bilder från förra sommaren? Helt klart mina favoritbilder på mig och min ponny. Snart är det nog dags att ta några nya. Hoppas på nästa vecka när det är lite lugnare för mig i min hjärna. Nu kan jag inte fokusera på något eller få någonting gjort. 
 
Idag är jag äntligen ledig och sov verkligen ut. Vaknade vid 10.30 och en timme senare kom min kompis och hämtade mig och tog med mig till världens mysigaste fik med hennes familj. Åt en isglass och kollade på ankor. Nu ska jag fortsätta att sova några timmar till för så rolig är jag. Men blir så himla trött av mina smärtstillande så vill helst bara sova. Eller i allafall ligga i sängen och kolla på något. Så då får man göra det. Ikväll ska jag ut och rida och pussa på min ponny. LÄNGTAR!
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SUMMER LOOK
Bjuder på en opublicerad outfit som jag hade en dag när jag mådde lite bra. Tycker den är så somrig. Måste använda mina randiga Acne sneakers mer. De är så fina. Saknar att kunna shoppa på Acne. Det var bättre förr så att säga...
 
Idag mår jag någon procent bättre mot igår. Har inte gråtit av stress och ångest. Bara nästan. Vi har hämtat ut en hyrbil idag med. Tre dagar har vi den via vår försäkring så hoppas att dom har tid att laga min bil snart. Ikväll ska jag få träffa min ponny igen. Och i morgon är jag ledig. Så det kommer bli en bra kväll och en bra morgon dag. Det ser jag fram emot!
 
NU: seriemaraton med Eva och Adam, iskall Pepsi Max lime och värmekudde på magen.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WEEKLY PLANS
Måndag och ny vecka. Veckans planer är att överleva. Jag har en ledig dag denna vecka, på onsdag, och min bil är på verkstaden på obestämd tid. Jag axlar tre personers arbetsuppgifter på jobbet och är en meter ifrån att braka in i den så kallade väggen. Igen. Jag är så nära. Jag är så rädd och jag är så utmattad. Nu ska jag sova. Jag skulle behöva sova i en vecka minst. Hur mår ni?
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MOTGÅNG EFTER MOTGÅNG

Motgångar. Det känns som att mitt liv går ut på det. Tar paus från bloggen i helgen. Behöver få ihop mitt liv som det är. Vet inte hur det ska gå. Jag är så trött på att må dåligt och att alltid ta ett steg fram och samtidigt fem bakåt. På det sättet så kommer jag aldrig fram. Ständigt stressad för att få ihop allt och vara en bra människa. Men man ska tydligen behöva motgångar för att lyckas. Så med tanke på det så borde det verkligen bli superbra snart, eller?

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MY BIRTHDAY WISHLIST
This post contains adlinks from Adviral
 
Snart fyller jag 21 år igen. Har gjort det några gånger nu och tycker fortfarande att det är en bra ålder för mig så vi stannar där ett tag till. Självklart måste man göra en önskelista då så min pojkvän kan se vad jag önskar mig... Den är både realistisk och väldigt, väldigt drömmig. Vi kollar!
 
Drömmiga anteckningsblock och planerarblock från Lagerhaus. Tycker dessa är så fina. Särskilt dream, PLAN, do. 
 
Stor vas med guldkant. Det behöver jag i mitt hem.
 
 Alltså detta från Gucci skulle jag nästan döda för. Dör perfektionsdöden här. SÅ FINT.
 
 Svart // Rosa // Blå
Mobilskal till min mobil. Är så dålig på att köpa skal så det är perfekt att önska sig. Tycker Hannalicious kollektion är så himla fin och skulle gärna ha ett eller flera av dessa.
 
 Detta från Karl Lagerfeld senaste kollektion på Zalando. Magväskan står nog högst upp på listan. Och byxorna.
 
Nya sneakers. Nu när jag har blivit en sneakers person så behöver skoförådet uppdateras lite till. De i mitten har en stor rosett där bak. Så fint.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg