MY BIRTHDAY WISHLIST
This post contains adlinks from Adviral
 
Snart fyller jag 21 år igen. Har gjort det några gånger nu och tycker fortfarande att det är en bra ålder för mig så vi stannar där ett tag till. Självklart måste man göra en önskelista då så min pojkvän kan se vad jag önskar mig... Den är både realistisk och väldigt, väldigt drömmig. Vi kollar!
 
Drömmiga anteckningsblock och planerarblock från Lagerhaus. Tycker dessa är så fina. Särskilt dream, PLAN, do. 
 
Stor vas med guldkant. Det behöver jag i mitt hem.
 
 Alltså detta från Gucci skulle jag nästan döda för. Dör perfektionsdöden här. SÅ FINT.
 
 Svart // Rosa // Blå
Mobilskal till min mobil. Är så dålig på att köpa skal så det är perfekt att önska sig. Tycker Hannalicious kollektion är så himla fin och skulle gärna ha ett eller flera av dessa.
 
 Detta från Karl Lagerfeld senaste kollektion på Zalando. Magväskan står nog högst upp på listan. Och byxorna.
 
Nya sneakers. Nu när jag har blivit en sneakers person så behöver skoförådet uppdateras lite till. De i mitten har en stor rosett där bak. Så fint.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
INSTA LATELY
Bilder från instagram, heter towe.e där, in och följ, puss!
 
Annars så har jag drabbats av solsting. Det har bara hänt när jag varit utomlands förut men nu så slog det till även i Sverige. Så läksigt. Kanske det läskigaste jag vet för jag gillar inte att inte ha kontroll. Nu är det lite bättre mot igår kväll och i morse men är fortfarande så svag i kroppen, yr, förvirrad och väldigt varm. Men min kroppstemperatur har inte stigit så mycket så behöver inte åka in och få dropp. Puh. Försöker hålla mig kall, dricka ofantliga mängder av allt som går att dricka och ha seriemaraton. Hoppas jag är återställd i morgon. Så ta hand om er i värmen och drick mycket vatten!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PINK ADIDAS DRESS
This post contains adlinks from Adviral
Har en ny rosa klänning från Adias som jag fyndade på sommarrean. Är mycket nöjd och den är så tunn så den passar perfekt i värmen som råder just nu. Finns här (adlink) om någon är intresserad!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DAY OFF
Såhär har jag spenderat min lediga dag. Klagar inte. Kände lite lyckopirr ett tag. Det var länge sedan jag kände det så det var fint. Har solat och badat fötterna, ätit veganska pannkakor och druckit Pepsi max lime, en favorit just nu. Hoppas på fler dagar som denna och att hitta några fler gömda badplatser, klarar inte av att bada vid "offentliga" ställen eller vad man klarar det. Vill ha lugn och ro. Lever fortfarande med alldeles för stora kroppskomplex men det går framåt. En dag i taget.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BASEBALL
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg