WEEKLY PLANS
Äntligen måndag och måndag varannan vecka betyder att jag är ledig. Det är en bra start på veckan det! Jag började min morgon med ett yoga pass och nu ska jag snart åka till stallet och rida en tur i skogen med en kompis. Det är klarblå himmel och sol idag så det ska bli så härligt. I eftermiddag ska jag tvätta för vi har så mycket tvätt just nu. Och jag älskar ju att tvätta så det ser jag verkligen fram emot. haha.
 
Sen jobbar jag tisdag, onsdag, torsdag och fredag och har sån himlans ångest över det för ska bara sitta i kassan. Det är ju det värsta jag vet. Så det ser jag verkligen inte fram emot. Men bara att bita ihop och hoppas att jag inte får någon mega ångest attack. Inte så kul när det händer. 
 
Helgen är jag äntligen ledig båda lördag och söndag och den är oplanerad hittils. Men ska försöka att styra upp något. Är luspank nu i januari så det blir nog något som är gratis. haha. Jag hoppas på fint väder och långa dagar i stallet, samt yoga och promenader. Känner att jag behöver röra på mig mycket nu när jag inte mår så bra. Det brukar ge mig energi och lite livslust. 
 
Nu ska jag hoppa i det varmaste jag äger och åka till stallet. Ska bli så skönt att få börja dagen där idag. Så vill jag egentligen börja varje dag, särskilt nu när det är mörkt redan vid 15. Men snart vänder det äntligen och hoppas verkligen på tidig vår i år, det kanske det blir?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like