NEW IN
Det går just nu sakta men säkert framåt med lägenheten. I slutet av januari får vi förhoppningsvis upp de sista listerna och då kommer vi nog även att köpa matbord och stolar. Sen kan jag bjuda hem lite kompisar känner jag. Vi kollar vad som har tillkommit den senaste tiden. Lite julklappar och lite fynd.
Av mamis och papis har vi fått detta tidningsställ som jag önskat mig. Tycker det är så fint! 
Inte direkt något till hemmet men jag fick min favvis parfym i julklapp av min pojkvän som jag velat ha så länge så blev så glad. Är alldeles för snål för att köpa dyra parfymer själv när jag inte direkt använder det. Jag luktar mest ponny typ... hehe.
Vi har köpt våran första lampa! Glödlampan ska bytas ut till en större sen och snart hoppas jag att vi kommer på vad vi ska ha för lampor i övriga rummen. Börjar bli lite trött på att bara ha en glödlampa i en sladd.
Två Bambisar i porslin fick jag ärva av min farmor. Dessa har jag alltid stått och kollat på när jag har varit där och det känns himlans fint att jag fick äran att ärva dom. Hur fina är dom inte? ♥
En spegel som jag fyndade på mellandagsrean, är sugen på en vägg med bara speglar så det gäller att börja samla på sig nu. Tycker att H&M har många fina så ska hålla utkik där. 
 
Nu ska vi bädda ner oss i soffan och fira att ännu en jobbhelg är avklarad och vänta på att Bron ska börja. Har tänkt på det varje dag den här veckan. haha. Kanske en av mina absoluta favoritserier någonsin. Kolla alla säsonger direkt om ni har missat det! I morgon är jag äntligen ledig så då kommer det bli lite bättre uppdatering igen. Ska försöka att planera hela veckan för bloggisen i morgon så jag har lite koll. Vill verkligen hinna uppdatera här regelbundet för det är så kul och gissar att det kan bli lite lättare om jag har ett litet schema att gå efter. Hoppas att ni får en fin kväll!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like