2018 + WEEKLY PLANS
Hej måndag och hej 2018! Så skönt att det nya året börjar på en måndag. Då är det ordning och reda känner jag. Jag ser väldigt mycket fram emot det här året och att få en ordentlig nystart. Jag känner att det här faktiskt kan bli ett bra år. Jag ska se till att det blir det. Idag började jag dagen med att yoga, gick upp vid nio ungefär, det är det bästa med att ha slutat med alkohol. Jag är aldrig bakis. Jag förlorar aldrig några dagar. Misstänker att många ligger och dör hemma idag men själv är man pigg och glad. Har skrivit ett inlägg om alkohol och det här. 
 
Nu till veckans planer tänkte jag, det är kul att dela med sig av tycker jag även om man inte gör något direkt superkul. Såhär der första veckan av året ut:

MÅNDAG: Idag ska jag mest göra det jag känner för. Hänga i stallet och fixa i ordning lite här hemma. Ikväll är det premiär för nya säsongen av Bron (!!!!!!!) och det har jag längtat efter i jag vet inte hur många år?! Så det ska vi kolla på ikväll. Kanske det viktigaste idag. hehe.
TISDAG: I morgon ska vi åka in till Stockholm city en sväng och fota lite och kolla vad som finns kvar på mellandagsrean. Sen blir det stallet och på kvällen kanske några kompisar kommer över. Hoppas det för har inte haft några besök än i lägenheten förutom föräldrar. haha. Så nu är det nog dags att börja bjuda hit tycker jag.
ONSDAG: Börjar jobba igen så då blir det jobb och stall och inte så mycket mer utöver det. Brukar inte orka så mycket mer när jag jobbat långdag och åkte direkt till stallet efter. Kommer bara hem, lagar mat och går och sover typ. 
TORSDAG: Då tar jag min mini-bil och åker till Linköping för ett dygn. Ska på begravning (mindre kul) och hänga med Ida (mega kul) så är med blandade känslor jag åker dit. Men ska bli skönt att få komma hem och prata lite östgötska och hänga med min katt. 
FREDAG: Åker tillbaka till Stockholm tidigt på fredagsmorgonen för börjar jobba halv tre och behöver hinna med stallet innan. Så fredagen kommer bli en lång och trött dag misstänker jag. Kommer ha fullt upp. Och att sitta tre timmar själv på E4:an är ju inte det mest peppiga man kan göra....
LÖRDAG/SÖNDAG: Jobbhelg och stallhelg. Inte så mycket mer än så!
 
 
// New year and new week. It feels good that 2018 begins on a Monday. Perfect! This week I will work a lot, spend some time in the stable and going back to my hometown for a day. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like