COMEBACK
Long time, no see. Jag har inte mått så bra, därav stängde jag ner alla mina sociala medier för ett tag och försökte istället att ransaka mig själv och reda ut lite saker. Mycket svårt men viktigt. Det här kanske låter konstigt men jag lever mycket i en fantasivärld och dagdrömmer mycket. Ibland kommer verkligheten ikapp och då eskalerar det. Så under den här tiden så har jag försökt att acceptera mig själv som jag är och att livet aldrig riktigt kommer att se ut som jag vill. Så är det. Det går bra och det går framåt och jag mår okej. Nu har min inspiration börjat komma tillbaka med och jag är redo för att ta mig an mina sociala medier igen, jag tycker ju att det är så fruktansvärt kul med sociala medier så jag behöver det i mitt liv. Men det får gå lite som det går. Hoppas ni stannar kvar och att ni mår bra! Jag ser verkligen fram emot februari och att lägga januari bakom mig för året har verkligen inte börjat bra. ♥
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MOODBOARD
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
RECEPT: VEGANSK CURRYGRYTA
Dags för ännu ett recept i bloggisen. Detta är nästan min favvismat för äter det cirka en gång i veckan och varvar med pasta eller ris. Perfekt som matlåda med. Jag älskar curry och har det på cirka allt? Man kan ha det till allt. På macka, på frukt, i alla såser, på nötter, ja på allt helt enkelt. 
 
Till min currygryta behöver man:
Soja- eller havregrädde
Grönsaksbuljong
Curry
Salt
Peppar
Allt man vill ha i
Jag brukar tex ha i:
-sojabitar
- tofu
- morot
- minimajs
- broccoli
- bambuskott
- tomat
- nötter
 
Sen funkar den lika bra till pasta som till ris. Går även bra med bulgur, quinoa eller couscos. Jag föredrar ris. Som vanligt finns det inga mått när jag lagar mat utan häller bara i allt på känn. Det brukar helt klart bli bäst då!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SNAPS FROM MY WEEK
Det är fredag och vi närmar oss sakta helgen. Jag har haft två helvetes dagar med mensvärk och två dagar hemma. Försökte idag men fick vända hem efter några timmar. Nu har jag sovit en stund och den värsta yrseln och illamåendet börjar att försvinna. Hoppas jag är återställd tills helgen när jag äntligen är ledig. Nästa vecka har jag tid hos specialistläkare på gyn så förhoppningsvis var det här sista gången med dödssmärtan. Ja, jag vill dö för det gör så ont. Det slutar alltid med att jag svimmar för kroppen kan inte hantera smärtan och inte jag heller. Så förhoppningsvis kan jag få hjälp nu. Äntligen. Vill helst att dom tar bort allt som har med mensvärken att göra i kroppen men gissar på att de inte kommer att gå med på det. Men kanske. Min vecka har varit långt ifrån bra så jag hoppas på att helgen blir bättre. Det är nog inte så svårt!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ALL ADIDAS
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg