MY BEST PURCHASES 2017
Jag lever kvar i 2017 kan man tro och det kanske är bra för jag gillar ju inte 2018 just nu. haha. Så tänkte kolla tillbaka på mina favoritköp under året som var. Jag älskar ju listor och för statistik över vad jag köper och säljer i min garderob. Så kul. Förra året blev det mest klänningar. Gissar på att de blir det i år med. Men vi kollar vad jag har införskaffat som jag verkligen är nöjd med och använder.
Började med att fynda två klänningar på Ida Sjöstedts rea. I år är nog första året på länge som jag inte har handlat där men så har jag ju köpt lägenhet så det är okej. Dessa klänningar är favoriter. Särskilt den till höger.
I januari fick jag även tag på BACK väskan. Som jag har letat efter denna och den är alltid slut men tillslut hittade jag den på Åhlens. En väska jag använder varje vecka. Bra köp!
Köpte min knasigaste klänning ever på Asos. Älskar den!
Zara Larsson släppte en kollektion med H&M och jag köpte en hoddie. Denna lever jag i hemma och när jag ska till jobbet. Så mysig!
En rosa sammetsklänning som jag använder allt för sällan. Perfekt med t-shirt under.
Sjömansklänning i spets från Asos. Denna klänning är perfektion.
Köpte drömskorna från Adidas på rea. Längtar tills våren så jag kan få använda dom igen.
Min mest använda kjol köpte jag på H&M. 
Fick efter några försök tag på den blommiga väskan från Mango. Dom sålde slut på ungefär en sekund. Galet!
Två Adidas klänningar tillhör absolut de bäska köpen. Lever i dessa med.
Kanske inte ett köp utan fick denna i födelsedagspresent av min pojkvän. Men den får vara med här med för det är ju en tröja jag använder flitigt!
Mitt sista köp för i år blev denna rymdliknande jacka på H&M's mellandagsrea. Den kommer hänga med länge!
Och sist men inte minst mitt rosa monsterfluff från H&M. OHMAJGAD vad jag gillar denna jacka och är så glad att den finns i min samling. 
 
Okej det blev ganska många favoritköp i år och såklart några mindre bra men dom har jag säkert redan sålt av med. Är ju väldigt duktig på det. Nu hoppas jag att jag fyndar lika bra saker i år!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like