MOODBOARD // WEEKLY PLANS
Måndag och ledig dag. Kan inte börja veckan på bättre sett. Dock är detta min jobbiga jobbvecka men den börjar och slutar bra så det tackar jag för. Dagen började med att jag fick min mens. haha. Men eftersom jag äntligen har fått mina smärtstillanden igen så kommer jag att överleva denna gång. Det är jag väldigt lättad över. I januari så var jag hos gyn och det var som jag har misstänkt länge, endometrios, så nu ska jag tillbaka om en månad och fortsätta utredningen. Så idag ska jag mest ta det lungt men ska även försöka att fota lite till bloggisen. Man får passa på när man är ledig. 
 
Sen jobbar jag tisdag till fredag och har sen en ledig helg. Woho! På fredag kommer mamis och papis och då ska vi typ få ett nytt kök. Hur fett? Dom bestämde sig för att gå in och hjälpa oss med det sista som vi inte har råd med just nu och det kommer vi att vara evigt tacksamma för. Så i helgen blir vi med diskmaskin, mikro, köksbord, köksstolar och en helt ny bänkskiva. Kommer att bli så bra och jag längtar efter att få visa upp vårat nya kök!
 
Nu ska jag försöka att göra mig i ordning och sen ta en promenad till centrum. Våra kaffebönor är slut och vi behöver lite fler kuddar till soffan. Är så glad över att vi bor så nära H&M home och kan promenera dit lite när jag vill. Så lyxigt. Och farligt... haha. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi lite senare idag igen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like