I NEED SPRING. NOW.
Vi är inne på dag två med snöstorm nu och jag vill bara ha vår. Därav alla vårbilder. För några dagar sedan älskade jag snön men nu är det bara för mycket. Aldrig är man nöjd. Jag mår lite bättre nu i allafall än sist jag skrev och det är bra. Men vill gärna byta psyke med vem som helst så fort som möjligt. Hade varit skönt. Jag spenderar all min lediga tid i stallet nu för det är där jag mår som bäst. Därav dålig uppdatering. Men känner att det är prion. Tänk vad en lurvig, fyrbent vän kan göra för en. Det är galet. Idag har jag en ledig dag och har varit hos veterinären med min ponny och tagit två sprutor. Han var otroligt duktig. Både jag och min pojkvän var i chock. Så skönt att slippa bråka. Han är otroligt spruträdd. Men idag fick vi ge dom direkt. Jag har även beställt hem mina första par byxor. Ja det är sant. Så galet. Visar dom när jag har fått hem dom. Jag hoppas ni mår bra!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MY CALVINS
Torsdagar är inte min dag. Det bara är så. Jag gillar inte torsdagar. Men idag är det sol och jag är sjuk och det är faktiskt väldigt skönt. Då kan jag vila upp mig på riktigt. Jag tror det har varit för mycket nu ett tag. Och då säger min kropp och mitt psyke ifrån. Mest mitt psyke. Så denna torsdag ska jag spendera med att lyssna på poddar, kolla på OS och sen kanske se någon film på Netflix. Det blir bra. 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK
H&M faux fur // Prada sunnies // Chanel bag // Acne Studios shoes
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WISHLIST: KENZA X PUMA

This post contains adlinks from Adviral1. Crew sweat / 2. Cropped hoodie black gold / 3. Cropped hoodie peach beige gold / 4. Oversized hood / 5. Aop highw tights / 6. Sweatpants black gold / 7. Leggins / 8. Sweatpants peach beige / 9. Vikky ribbon

Jag antar att det inte bara är jag som gillar Kenzas kollektion för Puma? Jag är helt kär i färgerna och designen. Magtröjorna är mina favoriter och de blommiga träningsbyxorna. Vad tycker ni om kollektionen?

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
JUSTIN
Hemma efter en extremt lång dag på jobbet och en snabbvisit i stallet. Min ponny har vilodag idag så då ska det bara mockas, göras mat, fixa med vatten och klappa. Så idag var jag hemma tidigt. Väldigt skönt då jag knappt har haft mina ögon öppna pga så trött. Så nu dricker jag en latte och snart ska vi ta tag i köket. Skyddsplasten ska bort från nya bänkskivorna och det ska på silikon (!?) i kanterna. Det kommer bli fint! Och hur fin är inte min klänning?! Att jag älskar Justin är ingen hemlighet direkt så denna klänning passar mig perfekt!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg