WEEKLY PLANS
Äntligen helg! Det fina med att jobba inom handel ibland tycker jag. En tråkig måndag blir en rolig fredag. Dock är inte denna så rolig då regnet bara öser ner. Konstant. Ser inte fram emot att åka till stallet sen. haha. Men hovslagaren kommer ikväll så kan ju vara smart att åka dit då. Ny skor är väldigt viktigt. 
 
Veckan som kommer består av jobb mest. Är ledig i helgen och då ska vi på lägenhetsvisningar. Vi har ansökt om lånelöfte nu så vi hoppas vi får svar i veckan. Jag ska ju bli fastanställd nu på heltid så jag ser ingen anledning till att vi inte skulle få det. Så håll alla tassar ni har att det går vägen nu och jag slipper bo i min sabla resväska. Är inte långt kvar tills jag bryter ihop på riktigt. Det är väldigt nära. 
 
Annars så ska jag försöka att fokusera på bloggen i veckan. Tror det finns tid till det för jobbar bara bra pass. I morgon ska det vara fint väder så ska ha fotodag då eftersom jag är ledig. Så ska ladda upp med höstoutfits. Dom är äntligen här. Så mysigt med höst. Minus allt regn idag då... Hoppas ni får en fin vecka! Ska ni göra något speciellt? 
Lars

Veckan
Skriva i bloggen
Kommentera andras blogg
Käka gött
Promenera i naturen
Träffa vänner
Umgås med min fru. Men hon jobbar mycket
Serier och filmer på TV
Sova
Ja ungefär så
Ha det bra

Svar: det låter som en bra dag!
Towe

Cheapo Starfighter

Men gud, grattis till fast anställning! Så himla bra och skönt. Hoppas verkligen att ni hittar en lägenhet snart som ni kan slå er ner i <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like