WEEKLY PLANS

Hej babes! Här har det varit tyst men satan vad stressigt det är just nu. Är även så sjukt trött nu när mörkret kommer så går och lägger mig vid 21 ungefär. Eller somnar då snarare. Oplanerat. Jag är redo för en ny vecka i allafall. Fylld av lägenhetsvisningar, lite jobb, stall och resa. Vi kollar på hur den ser ut:

MÅNDAG: Igår började jag veckan med att jobba 6-14.30 sen hem och vila. Var så trött efter helgen. Min ponny fick vilo dag för på kvällen skulle vi på två lägenhetsvisningar. En var bra och en var inte bra. Vi fortsätter att leta helt enkelt!
TISDAG: Jobb 6-14.30 igen och direkt till stallet efter det. Måste ta vara på eftermiddagarna nu så länge det fortfarande är ljust. Ikväll har jag sen två avsnitt av Paradise att kolla ikapp. Peppigt värre!
ONSDAG: Ledig dag! Ska fira med att inte ställa klockan och göra mig mega fin!
TORSDAG: Jobb 6-14.30 och sen stallet. På kvällen är det spännande planer för mig för ska till jobbkompis och ha ormterapi och hälsa på hans husdjursormar. Så spännande!!!!! Har aldrig klappat en orm och är lite rädd för dom så tänkte att det kan ju vara trevligt att träna bort. Dom är ju himlans fina!
FRE/LÖR/SÖN: Roadtrip till landet för att spendera helgen hos mamis och papis! Så mysigt. Ska försöka hinna med kompishäng med och en tripp till Ikea. Längtar tills helgen helt klart!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like