WEEKLY PLANS
Nu lägger vi förra veckan bakom oss och ser fram emot en ny och förhoppningsvis bättre vecka. Jag börjar veckan med en ledig dag så det är rätt fint. Har sovit ut ordentligt idag så nu ska jag försöka göra något vettigt. Veckan som kommer ser ut lite såhär:
 
 
MÅNDAG: Ska börja dagen med att vara duktig och åka till återvinningen samt panta och posta. Det ska jag göra nu direkt innan jag åker till stallet. Sen blir det stallet och ridtur i skogen och hänga där några timmar. Ska ta med mig datorn och jobba lite där med, så lugnt och skönt. Ikväll blir det sen att gå på lägenhetsvisning och jag ska försöka fota lite till bloggisen inför veckan så det är gjort. Fullt upp hela dagen helt enkelt!
 
TISDAG: Tillbaka på jobbet och jobbar 6-14.30, sen efter är det som vanligt, stallet och bloggisen som hins med. Men ska bli skönt att jobba för har tröttnat på att ligga på min luftmadrass och glo. Då får jag tänka på annat än allt jobbigt. Det är bra.
 
ONSDAG: På förmiddagen ska jag och min ponny träna för en ny instruktör. Så spännande! Hoppas det klickar så vi kan någon lektion lite då och då. Det är ju väldigt kul att rida för bra intruktörer. På kvällen jobbar jag och det ska bli så skönt med ett kvällspass. Önskar jag hade de oftare.
 
TORSDAG: Jobbar 6-14.30 och efter jobbet hade jag tänkt att försöka ta mig till Gröna Lund för att se Rebecca och Fiona. Måste bara hitta någon som kan hålla mig sällskap för känns extremt jobbigt att åka själv. haha. Men har några dagar på mig att hitta någon.
 
FREDAG: Ledig dag och totalt oplanerad dag. Min pojkvän är iväg hela dagen och kommer inte hem förräns sent på kvällen men ba åh vad kul. Men ska försöka planera in något så jag slipper vara ensam. Är ensam jämt nu förtiden. Träffar bara min ponny och även fast han är bäst så kan det vara bra att umgås med människor ibland med. hehe.
 
LÖRDAG/ SÖNDAG: Jobbhelg. 
Elin

Fin bild!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like