IDA SJÖSTEDT FAUX FUR BOMBER
Prada sunnies // Ida Sjöstedt jacket and top // H&M skirt // Marc Jacobs bag // Asos shoes
 
Hösten är här på riktigt när denna jacka är på. Den har hängt med i så många år nu och många fler kommer det nog att bli även fast den börjar bli lite trasig på insidan. Min bästa to-go jacka helt klart. Funkar till allt och piffar upp med sina unika fluff ärmar. Känner mig lite som en seriefigur när jag har denna. Love it! Jag hoppas Ida Sjöstedt kommer med någon liknande jacka snart för jag skulle verkligen vilja ha en till fast i lite längre modell, och hennes kläder är ju alltid magiska. Ja, ni vet väl vi det här laget att jag avgudar henne och allt hon gör. haha. I min framtida garderob så ska jag nog ha en egen sektion för min samling. Kommer nog att bli fint!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ADIDAS WISHLIST
This post contains adlinks from Adviral
1 - här // 2 - här // 3 - här // 4 - här // 5 - här // 6 - här // 7 - här
 
God morgon lördag! Min Adidas önskelista bara växer och växer och här är några favoriter just nu. Mössan och den svarta klänningen är beställda och de kommer nog att rädda mig i vinter. Känner redan nu att det är väldigt bra och nödvändiga köp. Även fast det borde vara shopp-stopp nu eftersom vi precis har shoppat en lägenhet. haha. Men bra att överleva vintern tänkte jag och slog till. 
 
Nu är jag precis klar i stallet och ska straxt bege mig till jobbet, en höstig outfit dyker upp lite senare idag så kika in lite senare igen vettja! Kan även tipsa om att kika in på min Tradera sida med eftersom mina annonser går ut ikväll, här finns dom! Hoppas ni får en fin lördag nu och ha det extra fint om ni är lediga och tänk lite på mig som ska spendera sju timmar i kassan nu, yippi yo yippi yey.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
RUNWAY INSPO
Har spenderat min fredagkväll med att kolla ikapp lite visningar från modeveckorna och detta är precis vad jag vill ha i min garderob just nu. Favoriterna är helt klart Balmain och Moschino, men fanns en del drömmigt hos Christian Dior, Versace och Marc Jacobs med. Längtar till de kommande visningarna i Paris för då kommer mina favoriter att visa. Älskar Moschinos My Little Pony kollektion och känner att jag borde börja spara typ nu så jag kan investera i en oversize hoodie därifrån i vår. Hade varit drömmen! Nu har jag fått en stor dos av inspiration och det är alltid kul, så nu ska jag fixa lite med mina kläder och planera lite outfits inför kommande vecka, gillar att planera i god tid innan man ska ha på sig det. haha. Någon mer som planerar en veckas outfits i förväg eller är det bara jag?!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FRIDAY PRETTY
Prada sunnies // H&M dress // Marc Jacobs bag // Asos shoes
 
Hej fredag och hej ledig dag! Alltså jag var i så dåligt skick igår att jag trodde ännu en gång att nu kollapsar jag och blir aldrig hel igen, men efter 12 (!) timmar sömn så är jag mycket bättre idag. Det var det jag behövde helt enkelt. Ställde ändå in det mesta av det jag skulle göra idag för att vila ordentligt så har bara varit i stallet med min pojkvän och färgat mitt hår. Prio med håret helt klart. Hade kanske fem cm utväxt lix. haha. Så nu är den borta och jag känner mig helt okej fräsh. Resten av dagen ska jag spendera med att kolla ikapp Wahlgrens värld och fixa blogginlägg inför helgen så det kommer upp något även fast jag jobbar. Tycker ändå jag har bloggat på duktigt i veckan! Börjar få in lite rutiner känns det som, hoppas det håller i sig.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NA-KD MID SEASON SALE
Hej kompisar, detta inlägg skulle ha kommit upp i morse men så blev det inte så det får komma nu istället då. Men texten får vara kvar helt enket! haha
 
Tänkte börja dagen med ett tips! Det finns så mycket fint på NA-KD's rea just nu, svårt att inte klicka hem allt, haha, jag älskar klänningarna här ovan och skulle gärna uppdatera min garderob med alla tre, men tror det bara får bli en, ska tänka lite först. Jag älskar ju rea och är väldigt bra på det så vi får se vad det blir. Skulle verkligen vilja ha en choker med guldringar så jag kanske ska passa på nu när det finns till bra pris. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg