WEEKLY PLANS
 
MÅNDAG: Kickar igång veckan med att jobba 6-14.30, därefter stallet sen jobb med mitt extra jobb framför datorn med webbshoppen jag hjälper till med och med bloggisen. Fullspäckad måndag med andra ord. Kommer vara helt slut.
 
TISDAG: Jobbar 6-14.30 igen sen stallet och veckohandla. Borde kanske passa på att panta med. Är nog dags för det. Alla antecknar... Alltså jag älskar att panta? Tycker det är så kul! haha. Men helt vanlig tisdag med andra ord kommer det att bli.
 
ONSDAG: Min enda lediga dag denna vecka så ska ta vara på den. Ska börja i stallet med en långtur i skogen hade jag tänkt sen behöver jag nog bara få vara ifred och inte göra någonting alls. Det är väldigt viktigt för mig har jag märkt nu när jag omger mig med människor dygnet runt. Behöver mitt space som jag så fint brukar säga!
 
TORSDAG: Ännu en 6-14.30 dag, dessa dagar är både mina favorit dagar och hat dagar. haha. Jag mår så dåligt den första timmen när jag går upp men sen så brukar det släppa och det är så skönt att ha hela eftermiddagen fri. Mycket skönt för oss som har häst att ha flera timmar i stallet på eftermiddagen utan att stressa ihjäl sig.
 
FREDAG: Jobb 6-12, väldigt lyxigt att få det passet på en fredag! Sen blir det stallet och kanske en tur till för att kolla på golv och tapeter. Mitt liv just nu. I veckan har jag planerat in två inlägg till om hur vi ska renovera, hallen och vardagsrummet står på tur. Ska bara göra lite fina kollage först. Så håll utkik i veckan så dyker det upp!
 
LÖRDAG/SÖNDAG: Jobbhelg. Tackade ja till en extra helg så nu blir det tre jobbhelger i rad. Kommer bli kämpigt för har 10 timmars passen denna helg i kassan. Kommer antagligen börja gråta minst en gång om dagen. haha. Men som jag brukar säga, CASH IS KING! hihi
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like