WEEKLY PLANS
Jag har väl kanske inte världens roligaste vecka framför mig men det är alltid kul att skriva ner det ändå. Tycker veckans planer inlägg är typ de roligaste inläggen på bloggar? haha. Så kan lika gärna fortsätta att skriva ner det även fast det inte direkt är något intressant som händer. Lite såhär ser min vecka ut:
 
MÅNDAG: Jag börjar min vecka med en ledig dag som jag skrev i tidigare inlägg. Dock har jag jobbat framför datorn hela dagen men det var välbehövligt. Ikväll åker jag till stallet för då ska min ponny få nya snabba skor!
 
TISDAG: Jobbar 11-19 så blir stallet tidigt på morgonen och sen jobb resten av dagen.
 
ONSDAG: Ser exakt likadan ut dom onsdagen. Verkligen exakt.
 
TORSDAG: Jobbar 6-14.30 och sen stallet efter det. På kvällen ska jag nog till en kompis och hänga. Mycket kul! Behöver mer kompishäng i min vardag. Verkligen ett nytt mål. Måste ta mer tid till det.
 
FREDAG: Ledig dag! Och fullspäckad dag. Rider för instruktör klockan nio på morgonen och sen ska jag hemma och göra mig fredagsfin. Runt 12 ska jag besikta bilen och sen ska vi göra Bauhaus, Rusta, Byggmax, elkedjor, färgaffärer osv. Det blir fredagens nöjen! Hoppas på tacos eller pizza på kvällen. Det hade varit top notch!
 
LÖRDAG/SÖNDAG: Jobbhelg.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like