OCTOBER LAST YEAR
Grävde lite i arkivet för att se hur oktober såg ut förra året och jag tycker det ser höstigt och fint ut. Saknar min BACK kjol nu när jag ser den, hade den jämt då, ska nog använda den i helgen för jag har den faktiskt här. Himlans fin är den! Men liiiite för lång men får ha höga skor helt enkelt!
 
Hej fredag! Idag är det verkligen fredag eftersom jag är ledig, okej, håll i er: lördag, söndag OCH måndag!!! Helt galet!! Och i morgon kommer mamis och papis upp till Stockholm för vi ska åka till lägenheten och mäta och kolla vad som ska fixas och så. Och min bil ska lagas. Det är nog det viktigaste. Så dom kommer vara här hela lördagens hoppas jag så vi kan hänga lite med och inte bara göra saker som jag behöver hjälp med. hehe. 
 
På söndagen blir det lugnt. Jag ska ut till stallet och ta en långtur i skogen ensam med min ponny hade jag tänkt och så ska vi fota lite outfits hoppas jag. Min nya fluff-jacka vill gärna visa upp sig och lite annat. Sen ska jag bara chilla gärnet typ och kanske promenera en promenad eller två. Har kommit igång med promenader nu och det är riktigt skönt. Särskilt när solen lyser och det är sådär krispigt ute!
 
Måndagen är uppbokad med datorjobb och stallet. Min ponny ska få nya snabba skor och så ska han tömköras. Jag har veckoschema för min ponny eftersom jag är lite halvt sinnessjuk när det kommer till planering och på måndag så har jag skrivit tömköra. Har även tänkt att ta sovmorgon till cirka klockan 10. 
 
Sen hoppas jag även kanske att jag kan få in någon fika med en kompis eller så men det är oftast svårt att få till med så kort varsel men det hade varit fint. Har inte träffat vissa på så himlans länge och det är lite jobbigt. Men sen när vi flyttar så kommer vi bjuda hem kompisar typ jämt så jag hoppas alla vill komma och hänga då helt enkelt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like