NEW IN: FAUX FUR + ADIDAS
This post contains adlinks from Adviral
Medans jag har varit frånvarande så fick jag äntligen hem rätt Adidas mössa. Så nu är min rosa mössa här och jag använder den redan. Det är så kallt på förmiddagarna så möss-säsongen är här för att stanna ett tag känner jag. Tycker den passar fint till mitt svarta hår så är himlans nöjd med mitt köp. Finns här! (adlink) Skulle verkligen vilja ha en svart med att varva med men verkar vara slut överallt. 
 
Sen hände något som så inte är jag men ibland måste man våga lite så jag fyndade denna blåa fluffiga jacka på Asos. Verkligen inte jag men jag älskar den så är himlans nöjd alltså. Den är perfekt lång och perfekt varm just nu så kommer en outfit med denna så fort som möjligt! Finns på halva priset på här. (adlink) Nu har jag ännu en ny färg i min garderob och det är så himlans spännande tycker jag!
 
Nu har jag officiellt shop-stopp tills 2018 när det kommer till kläder, skor och allt som hör till en garderob. Verkligen mega-stopp. Har till och med skakat hand med min pojkvän. Så det lix är på riktigt och så att han får säga till mig om jag håller på att köpa något. Mycket viktigt att det här stoppet hålls nu! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like