I'M BACK.

Det var länge sen jag skrev här men jag behövde en paus från allt överlag. En del jobbigt har hänt och även en hel del roligt så jag kan berätta lite tänkte jag.

 
Det som är mest kul är att vi har varit på banken och skrivit på alla lånepapper så nu är det på riktigt att vi har köpt en lägenhet. Så galet!!!! Vill bara att tiden ska gå superfort så jag snart får ett riktigt hem! Och med min man. Så fint! Tur att han kan ekonomi för jag förstod inte mycket alls. Satt bara och mmm, aaa, låter bra. Jag har så mycket koll på räntor och amorteringar och sånt. Not. Men vi fick en bra deal tror jag! Så nu har nedräkningen börjat på riktigt. Den 15:e november får vi nycklarna och då flyttar vi en med vår luftmadrass och några kassar kläder. Det kommer bli magiskt. 27 dagar kvar. Har nedräkning i mobilen…

 De första möblerna är även köpta till våran lägenhet! Så nu är soffa och soffbord beställt och en tv bänk är köpt. Längtar så mycket efter att få packa upp mitt soffbord. Det fick bli ett ljust marmorbord för det har jag velat ha hur länge som helst nu. Kommer bli så fint! Ska försöka få ihop mitt vardagsrums kollage snart men det kommer när jag har lite mer energi helt enkelt. 

 Min mens har även varit fem dagar sen och de fem dagarna var de värsta i mitt liv ungefär. Var hundra procent säker på att jag var preggo och bara såg hela processen framför mig av att ta bort det för ja jag skulle ta bort det om jag blev gravid nu. Är inte intresserad av barn alls just nu utan som det ser ut nu så vill jag leva utan barn. Så det var ju totalt kaos för mig och i samma veva gick min bil sönder så jag låg en hel kväll och bara hyperventilerande. Min bil är ju a och o för mig i min vardag för att få allt att gå ihop, och ännu mer efter att min cykel blev stulen. 

 Jag och min ponny fortsätter att rida för instruktör varannan vecka och det är så kul och nyttigt för oss båda. Kanske bästa dagen på hela veckan. Ska försöka få med min pojkvän någon gång så han kan fota och filma lite. Dock kommer jag nog börja träna en gång i månaden nu när det är dags för flytt snart. Gäller att hålla lite extra i pengarna då. Nu har jag mega ponny abstinens eftersom vi inte har träffats sen i söndags. Svårt att ta sig dit utan bil när man inte ens kommer upp ur sängen. Men i morgon ses vi igen. Ska pallra mig dit med buss och promenader då. Kommer pussa sönder honom.

Avslutar med ett tips och det är att se Helikopterrånet på SVT play. En dokumentärserie i sex delar och den var så bra. Såg alla delarna i ett svep för det var så spännande! Min pojkvän tror även att jag skulle vara väldigt bra på att planera rån. Vet inte riktigt vad jag skulle svara där?! haha. Kanske ska byta karriär?! Fast skippar nog det… 

Nu ska jag försöka komma på benen igen och få lite liv i bloggisen! Jag gillar ju verkligen det här men ibland går det inte ihop sig. Så vi hörs! Puss!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like