HÖSTLÖFTEN
God morgon! Efter elva timmars sömn så är jag redo för min lediga dag. Det ska bli så skönt att bara få vara idag. Det är precis det jag behöver. Igår var jag inte pigg och fräsh om man säger så. haha. Jag tänkte börja dagen med att skriva om mina höstlöften jag har för restena av året. Har skrivit några stycken som jag borde klara av. Skriver mest höstlöften/ årsmål och nyårslöften och allt det där för att försöka förbättra mitt liv. Lättare sagt än gjort men det är bra att ha något att fokusera på. Så vi går igenom vad jag vill uppnå innan året är slut!
 
- Minska på onyttigheter och energidryck. Viktigaste punkten kanske. Vill fylla på kroppen med bra bränsle och inte dålig. Men svårt att komma ur beroenden. Men har redan dragit ner så mycket på energidryck så jag tror det kommer gå att klara. 
- Hitta en lägenhet. Skrev dessa i september och nu har vi ju hittat en lägenhet. Men den får stå med ändå eftersom vi inte får flytta in i den förrän i november. Så det är ett tag kvar. Men ja man kan säga att den punkten redan är avklarad då den faktiskt är betald. Eller ja, kontantinsatsen, men ändå. haha.
- Gå en powerwalk i veckan. Nu börjar den mörka och kalla tiden på året men en gång i veckan kan man minsann ge sig ut och gå. Egentligen två eller tre men skriver en för att inte känna mig stressad över det. Att gå powerwalks är bra variation till ridningen så det måste jag komma igång med.
- Sluta småhandla. Det måste jag få ett stopp på nu. Ska handla en gång i veckan och så ska det vara. Pengarna bara försvinner helt ut i ingenstans när man småhandlar så nu är det skärpning. 
- Vara vardags fin. Mascara och läppstift borde jag faktiskt ge en minut på morgonen. Gör ju så mycket om man känner sig lite fin under dagen. 90% av veckan ser jag ju ut som ett vrak så borde bli bättre på att ta vara på den där smink minuten varje morgon. Även när klockan ringer 5.10. Får väl ställa den på 5.09 istället typ...
 
Och så har jag några höstlöften som jag håller för mig själv. Man behöver ju inte dela med sig av allt. hihi. Men jag tror att jag har en god chans att fokusera på dessa nu och faktiskt klara av dom. Lets do this helt enkelt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like