HÖSTLÖFTEN - UPDATE
Jag tänkte ge en update hur det går med mina höstlöften! Det kan vara kul tänkte jag. Är bra för mig också att se vad som går bra och vad som går mindre bra. 
 
Sluta med onyttigheter och energidryck: Det har inte gått så bra hittills. Kan vara för jag har haft mens och då vill jag endast äta onyttiga saker som kompensation för första dygnet då jag inte kan äta något alls. Så nu är det nya tag. Energidryck har jag med druckit kanske lite för mycket nu men skyller på att jag inte kan använda kaffemaskinen på morgonen då jag väcker hela hushållet med den. Så det kommer definitivt bli bättre sen.
 
Hitta en lägenhet: Det vet vi ju alla att vi har gjort! Hihi
 
Gå en powerwalk i veckan: Det har jag kommit igång med. Blev till och med två stycken förra veckan. Vet inte när jag ska få till en denna vecka, kanske ikväll eller på fredag. Ingenting är ju omöjligt!
 
Sluta småhandla: Det blir jag med bättre på. På fredag ska jag veckohandla så jag klarar mig till helgen efter. Låter bra tycker jag!
 
Vara vardagsfin: HAHA. Går inte så bra. Ser mest ut som ett lik de dagar jag jobbar. Måste ta tag i mig själv snarast känner jag! Har iallafall lagt i en mascara i väskan och ett läppstift idag så jag kan piffa mig lite i stallet eftersom jag ska umgås med kompis efter. Ett litet steg.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like