BLACK ADIDAS DRESS AND RED LIPS
Quay sunnies // Adidas dress // Mango bag // Asos shoes
 
God morgon söndag! Börjar med att visa gårdagens outfit. Kanske min gosigaste klänning just nu? Himlans varm är den. En perfekt lördagsoutfit när man har en fullspäckad dag framför sig!
 
Min lördag började med att jag gjorde mig i ordning och tog på mig detta. Sen blev det en promenad till Maxi för att handla frukost till mina päron som var påväg hit. Fotade outfiten påvägen dit med. Man går förbi en bra skola med denna tegelvägg så brukar passa på att fota något där när vi går dit. haha. Vid tio kom mamis och papis och så åt vi frukost med min pojkväns familj med. Sen var papis snäll och bytte startmotor på min bil så nu rullar den igen. WOHO! Så lycklig över att ha min bil igen. Är inte hel utan den!
 
Runt lunch sen så tog vi med våra familjer och åkte till våran nya lägenhet. Vi skulle mäta lite och planera så bra att vara många då. haha. Dom gillade lägenheten lika mycket som vi och det kommer bli så bra när vi har gjort i ordning allt. 24 dagar kvar tills flytt idag och jag längtar så mycket. Kan inte beskriva med ord. Har även fått måtten på min garderob nu och den kommer bli liten men fin. Ska nog ha en heltäckningsmatta där med så det blir extra mysigt. hihi.
 
Eftermiddagen spenderade vi i stallet och min ponny hade såklart tappat en sko. Såklart. Han tror att han har tappat hela benet när han har tappat en sko så det är väldigt ynkligt. Han fick alldeles för mycket godis av papis så han var glad ändå. Hovvis kommer i morgon så då blir det som vanligt i benet igen. Skönt. Lite så såg min lördag ut och nu ska jag ta tag i min söndag! Puss!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like