PINK

Hur gullig outfit? Älskar rosa som ni vet. Tyckte det blev perfekt med min CK hoodie till min Ida Sjöstedt klänning som nu får agera kjol. Jag har världens mega PMS just nu och vill bara ligga i sängen och gråta känner jag. Men istället har jag en miljon saker att göra idag så det kanske egentligen är bra så jag kan tänka på annat. Blir så nere dagarna innan mens och det är så jobbigt. Ibland blir jag lix rädd för mig själv för jag är så nere och ser lix ingen anledning till att leva mer. Deppigt värre. Hoppas det vänder snart. Min outfit får lysa upp så länge! Puss!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WEEKLY PLANS

God morgon måndag! Har överlevt en regnig jobb helg och är totalt slut idag men är ledig i morgon så det ska bli fint. Ska försöka att inte sova bort halva dagen då bara. Har en rätt tråkig vecka framför mig. Dels då jag jobbar så mycket och älgjakten börjar så då blir det en vecka på ridbanan med min ponny. Hoppas jag kan rida ut en sväng på söndag. Då borde det lugnat sig lite. I morgon har vi möte på banken och det är väl det mest "spännande" som händer. Har ingen aning om vad vi ska göra men gissar på att vi ska prata räntor och sånt? Hoppas vi kan fixa ett gemensamt konto då med. Det hade varit skönt! Nu ska jag äta avokado macka och sen sitta i kassan till 14.30. Sen blir det stallet! Längtar!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
INREDNINGS ÖNSKELISTA.
1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR
 
Lite på min önskelista just nu. Brickan från Carolina Gynning med hästen har jag suktat efter länge nu så det kommer absolut bli en inflyttningspresent till mig själv när dagen är kommen. Tycker den är så sjukt fin. Älskar hennes tavlor och prints så kommer nog samla på mig lite. Perfekt att önska sig vid födelsedagar och sånt med. Är även besatt av puffar och vet inte riktigt vart vi ska ha alla jag har kollat ut? haha. Kommer vara minst en puff i varje rum... Längtar så mycket tills det är dags att inreda sen. Möbler och sånt är supertråkigt om man jämför!
 
Nu är min jobbdag över för idag och jag ska alldeles straxt åka till stallet. Det blir sent idag men det är rätt skönt att vara i stallet sena kvällar med. Efter stallet ska jag handla lite och sen åka och hämta min pojkvän som är på fest. Kanske stannar en stund själv med innan vi åker hem. Vi får se lite helt enkelt. En helt okej lördagskväll kommer det att bli i allafall!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DOTTTTT.
Quay sunnies // H&M top and skirt // Chanel bag // Asos shoes
 
Detta är en favoritkombo just nu. Älskar både tröjan och kjolen. Kjolen har verkligen klättrat upp på favoritlistan och jag är så glad att jag köpte den. Var lite tveksam innan men nu är den som bortblåst! På tal om blåst så blev det inte alls så bra bilder då det på riktigt var storm när vi fotade. Därav dåliga bilder och knasigt hår och hår överallt. Ibland blir det inte som man tänkt sig! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
INSTA UPDATE
Glöm inte att följa mig på instagram, heter towe.e där och uppdaterar mest på instastories och när jag är lite extra fin. Känner att jag kommer ta min instagram till en helt ny nivå sen i samband med att jag får ett eget hem. Nu är det mest kaos där jag bor och inte bra selfie ljus någonstans!?!??! Så ni hör ju, det är katastrof. haha. När jag ändå är på tipsar humör så slänger jag in en länk till Tradera, det kommer ofta jag vet, men det är faktiskt bara en gång i veckan. Har slängt in lite nytt och alla annonser finns HÄR! Puss!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg