SOVRUMS INSPO PT.2
 Nytt kollage på sovrummet! Vi skippar rosa vägg ett tag kände vi och kör på rosa detaljer istället. Det kommer bli bra. Hoppas verkligen vi kan få in fotöljsängen med för det hade varit supermysigt. Vi får ett ganska stort sovrum så vi kommer få plats med garderober där med till min pojkvän. Och kanske en extra till mig... Vi får se helt enkelt! Är så himlans pepp på att få beställa allt sen. Då känns det lite mer på riktigt!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HÖSTLÖFTEN - UPDATE
Jag tänkte ge en update hur det går med mina höstlöften! Det kan vara kul tänkte jag. Är bra för mig också att se vad som går bra och vad som går mindre bra. 
 
Sluta med onyttigheter och energidryck: Det har inte gått så bra hittills. Kan vara för jag har haft mens och då vill jag endast äta onyttiga saker som kompensation för första dygnet då jag inte kan äta något alls. Så nu är det nya tag. Energidryck har jag med druckit kanske lite för mycket nu men skyller på att jag inte kan använda kaffemaskinen på morgonen då jag väcker hela hushållet med den. Så det kommer definitivt bli bättre sen.
 
Hitta en lägenhet: Det vet vi ju alla att vi har gjort! Hihi
 
Gå en powerwalk i veckan: Det har jag kommit igång med. Blev till och med två stycken förra veckan. Vet inte när jag ska få till en denna vecka, kanske ikväll eller på fredag. Ingenting är ju omöjligt!
 
Sluta småhandla: Det blir jag med bättre på. På fredag ska jag veckohandla så jag klarar mig till helgen efter. Låter bra tycker jag!
 
Vara vardagsfin: HAHA. Går inte så bra. Ser mest ut som ett lik de dagar jag jobbar. Måste ta tag i mig själv snarast känner jag! Har iallafall lagt i en mascara i väskan och ett läppstift idag så jag kan piffa mig lite i stallet eftersom jag ska umgås med kompis efter. Ett litet steg.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LOVE DRESS
En outfit från förra hösten, klänningen kommer från Love Moschino.
 
Alltså vilket väder det har varit idag. Kan inte ens prata om det. Så himla äckligt. Storm och regn är inte mitt favoritväder om man säger så! Höll på att drunkna i stallet i morse. Inte så kul för varken mig eller hästarna. Som tur är så fick de gå in lite tidigare idag för det brukar dom få när det är mega dåligt väder. Dagen har annars gått i gårdagens anda, nedstämd, mycket ångest och mega trött. Kan ju vara vädret. Vi säger så! Nu ska jag kolla på Bonde söker fru *favvis program* och sen ska jag sova. I morgon ringer klockan 5.10... 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MY STYLE
This post contains adlinks from Adviral
Tröja här // Skor här // Fuskpäls här
Blus här // Klänning här // Glitter topp här
Tröja här // Mössa här // Kjol här
Väska här // Klänning här // Skor här
 
Lite favoriter från min önskelista på Nelly och även lite kläder som jag använder flitigt. Älskar att fönstershoppa online. Kanske den bästa shoppingen? Den glittriga toppen med rosett i ryggen har hamnat på min kanske-att-ha-på-sig-på-nyår-lista. Har ingen aning om vad som händer på nyår i år men fin kan man ju vara oavsett! Har haft två ganska tråkiga nyår de senaste två åren så i år vill jag minsann hitta på något kul. Börjar bli lite stressad över att inte riktigt veta vad som händer än om jag ska vara ärlig... Har ni redan planerat något eller är det bara jag som är ute i för god tid?! haha
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
CLOSE UP
Usch vilken dag jag har haft. Det är inte min dag idag om man säger så. Allt har bara gått fel och jag har varit väldigt nedstämd idag. Det får bli bättre i morgon hoppas jag och det borde det ju bli för det är ju löning! Woho! Bästa dagen på hela månaden. haha. Dock ska ju allt gå till renoveringen men det ska bara bli kul. Nu ska jag gå och lägga mig eller kanske se en film för är för sur för mitt eget bästa. hehe.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg