ONSDAG + INTERNET
Världens gråaste onsdag är över. Snart så. En bra sak med dagen är i allafall att vi äntligen har fått internet!!!!! Kvällen är räddad så att säga. hehe. Har varit mycket begränsad nu när jag bara har haft telefonens. Mycket begränsad. Så nu ska jag spendera min kväll med att kolla ikapp på youtube och läsa lite bloggar. Så mysigt! Kände att jag behövde tillägna ett helt inlägg till att vi är med internet. haha. ♥
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MY CLOSET
En liten sneak peek från det bästa rummet i lägenheten: min garderob! Den blir så fin! Går kanske in där minst fem gånger om dagen bara för att kolla läget och så. haha. Min pojkvän använder den även som studierum så den gillas av oss båda. Är fortfarande lite saker kvar inte fixa innan den är helt klar så det kommer fler och bättre bilder när den är klar. Ville bara visa lite för kan lix inte hålla mig! Har även rensat ut ännu mer kläder som ska säljas så kommer bli en mega bloppis på Tradera sen när tiden är inne. Fortsättning följer!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ACNE + BACK
Quay sunnies // Acne Studios sweater // BACK skirt // Zara shoes
 
Dagens! Kör på helsvart idag för ibland är det bara det som funkar. Älskar att jag äntligen fått fram min BACK kjol, den har jag saknat. Var längesen jag hade på mig den nu. Efter som det regnar non-stop idag så fick jag fota dagens på balkongen och det funkade ju hur bra som helst! Älskar vår balkong för den är hur stor som helst. Kommer bli så kul att få göra i ordning den i vår. Kommer nog få plats med två soffor och bord samt en solsäng. Det är goals det! haha. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HOME DETAILS
Hej finisar! Igår var vi och handlade lite till lägenheten och mitt bästa köp är helt klart mina mini-kaktusar. Alltså hur gulliga?! Ska nog handla några till för tror inte att man kan få för många? Idag är vädret katastrof så passar perfekt att fortsätta att fixa hemma. Vårat soffbord kom äntligen idag med efter mycket om och men. Vi fick nämligen fel först och sånt är aldrig roligt. Vi hade beställt ett runt och fick de runda benen men en fyrkantig skiva. Bra där. Not. Men nu är det runda här och det är så fint. Måste nog söka på lite soffbordsinspo för något måste man ju ha på det så det inte är helt tomt. Blir så naket då på något sätt. Vi har redan maxat med ljus hemma för det är kanske det absolut bästa med vintern, och mer kommer det att bli! Skulpturen har min mamis gjort och den valde jag att få i inflyttningspresent. hihi. Tycker att den påminner lite om mig så den passar in fint här. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SO FLUFFY
H&M faux fur // Marc Jacobs bag // Zara shoes
 
God kväll finisar! Idag lyckades vi äntligen fota en outfit när det var uppehåll en liten stund. Mitt rosa fluff är ju to die for om ni frågar mig. Så glad att jag lyckades få tag på denna. Lyser upp alla gråa dagar tillsammans. Såg även att de har en blå likadan på H&M nu som också var mega fin men det får räcka med en rosa till mig. Rosa är ändå bäst. 
 
Nu ska jag spendera resten av kvällen med att få lite ordning i mina lådor tänkte jag. Har bara slängt ner saker för att få bli av med flyttkartongerna så fort som möjligt. Så nu väntar ett kaos av smink och hårgrejer framför mig. Är ju väldigt pedantisk så det är viktigt att det blir ordning och reda fort. Kanske även ska bygga lite på min pojkväns garderober för det är kartonger överallt och de vill jag gärna få bort. Det bästa med att flytta är helt klart att man har hundra saker att göra hela tiden. Det gillar jag!
 
 
// Today's outfit. I love my new pink faux fur from H&M. It's so fluffy and cute!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg