WEEKLY PLANS
Hej babes! Jag tänkte berätta om hur min vecka ser ut för den är faktiskt lite spännande för första gången på länge så vi kikar in veckans planer! Jag ser så mycket fram emot denna vecka!
 
MÅNDAG: Idag är det 1 maj och jag och min pojkvän är på roadtrip! Eller ja vi har åkt och hälsat på mina föräldrar med min nya bil! Ja, jag har köpt en bil! Men den får ett helt eget inlägg sen eller så pga så himlans gullig. Så idag spenderar vi dagen på landet. Så skönt. Men så konstigt att åka dit och det inte finns några hästar kvar...
TISDAG: Tillbaka på jobbet och sen blir det en helkväll i stallet. 
ONSDAG: Jobb -> stall -> stan med Hanna och planera inför helgens loppis! Mer om det i ett annat inlägg med...
TORSDAG/FREDAG: Inte så mycket mer planerat än att jobba och stallet. Så ser nästan alla mina dagar ut nu för tiden. Men nu när jag har en liten bil så kommer det hinnas med lite mer och det ser jag fram emot. Saknar att hänga med mina kompisar och så!
LÖRDAG: Jag har en ledig helg äntligen så på lördagen ska jag först in till stan och hänga med Julia och Elise, har inte sett dom på så himlans länge så ska bli så kul! Sen ska jag även försöka hitta på något med min pojkvän efter att vi har hängt.
SÖNDAG: Jag och Hanna ska stå på Alternativ loppisen någonstans på söder! Så kul det ska bli! Som sagt mer info och så i ett annat inlägg för jag har det inte i huvudet. haha. Men kommer sälja ut typ hela min garderob, eller ja kanske en tredjedel för en billig peng så hoppas många vill komma och fynda! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like