WEEKLY PLANS
Såhär glad är jag för att det är ny vecka och för att få lägga gårdagens kaos-söndag bakom sig. Min helg har varit superbra tills jag skulle åka ifrån stallet igår och min bil helt plötsligt låter jättekonstigt. Så får ringa papis på facetime och han ger mig order att inte köra i bilen så jag var fast med tusen resväskor i stallet. Känner ju ingen med bil här så fick panik i en sekund men min kära pojkvän och hans kompisar kom och hämtade mig. Så skönt att det kunde lösa sig. Så var superstressad igår och så trött efter att ha kört Linköping - Stockholm på förmiddagen så ville bara lägga mig ner och gråta. haha. Men ska försöka samla ihop mig nu och gå till jobbet. Och här kommer veckans planer:
 
MÅNDAG: Jobbar en stund idag på förmiddagen och sen kommer papis upp hit *har världens bästa papis* och fixar min bil. Sån tur att jag har en bil-papi. Jag får lix INTE lämna på verkstad utan papis ska fixa och åker upp hit och gör det! Så nu hoppas vi att han kan fixa det idag så jag får tillbaka min lilla bil. 
TISDAG: Jobbdag och kanske en fika dejt på eftermiddagen innan stallet. Vi får se!
ONSDAG: Då jobbar jag till 12 och efter det blir det en snabbsväng i stallet innan jag åker in till stan för Hannas födelsedagsfest och sen Henrik Berggren på kvällen. Åh vad fint det ska bli!!!!! Längtar så mycket efter denna dag alltså!
TORSDAG/FREDAG: Mina två lediga dagar denna vecka och har inte planerat in något än förutom lite ridturer. Men ska försöka att spendera lite tid med min pojkvän och kanske ha en heldag i stallet någon av dagarna. Det kommer bli fint för behöver verkligen ladda upp inför...
LÖRDAG/SÖNDAG: Jobbhelg. Behöver nog inte skriva så mycket mer än så!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like