WEEKLY PLANS
God morgon måndag! Jag har överlevt helgen ännu en gång och är redo för en ny vecka. Den är hektisk men kul! Jag hoppas på mer vår med och att det inte är storm. Det är det jag önskar mest just nu. Vi kollar hur veckan ser ut:
 
MÅNDAG: Idag börjar jag i stallet klockan 7 och sen jobbar jag 10-18. På kvällen ska jag försöka hinna med att fota min dagens och fixa lite med bloggisen. Samt hänga med min pojkvän.
TISDAG: Ledig dag och på schemat står stallet, hockey, lattedejt med ny kompis och kanske åka in till stan en sväng. På kvällen väntar webbjobb framför datorn. Så ja, jag måste jobba lite men med kul grejer så då räknas det ej.
ONSDAG: Under dagen ska jag jobba och hinna med stallet. På kvällen ska vi på fotboll!!!! ALLTSÅ JAG ÄR SÅ TAGGAD! Har bestämt mig för att konvertera (heter det så?!) och heja på Hammarby i fotboll pga vill så gärna få gå på fotboll och sjunga ramsor och ha ett lag att hålla på. Så på onsdag blir min första match och så ska vi se om det är något att ha. Är extremt taggad i allafall!!!
TORSDAG: En vanlig dag fylld med jobb och stallet. Inte mer än så planerat.
FREDAG: Jobbar kväll så ska ta en lång sovmorgon innan jag ska till stallet. Längtar redan.
LÖRDAG: Då packar jag väskan och tar en roadtrip på E4:an till mamis och papis och så ska jag till Ida och ha sleepover mys och prata ikapp dom här två månaderna vi inte har setts på. Väldigt kul ska det bli! 
SÖNDAG: Rullar tillbaka till Stockholm och på eftermiddagen är det möte i stallet och så ska jag pussa på min pojkvän och min ponny. Bra söndag. Och en bra vecka tror jag att det blir! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like