HENRIK BERGGREN + PANDA REUNION
Igår samlades hela gänget på en gräsplätt utanför Gröna Lund för lite förpepp innan kvällens konsert. Hur fina är vi inte?
Det blev en hel del bilder som sagt! Man får passa på när man väl ses. Vi bor ju lite överallt så är oftast på evenemang vi träffas men i sommar ska det bli mer har vi bestämt. Vi har redan planerat in sommarfest och bränbolls kväll. Det sista är jag lite tveksam på men det går nog. haha.
Jag var lite panikig igår och var så himlans rädd för att få en panikångestattack som på Kent. Så jag och min man promenerade runt lite innan vi gick in och kolla hur fint det är?! Mitt nya life goal är lätt att få bo på Djurgården i något av de rosa husen. Så himlans fint och gulligt tycker jag. 
Sen gick vi in på Grönan och promenerade runt där i flera timmar kändes det som. Jag är alldeles för gammal för ljudvolymen som är där? Herregud, vad gammal jag är känner jag. haha. Men till slut så började Henrik att spela och tyvärr var det inte så bra. Det var fint att höra Happy people never fantasize. Resten var lite osynkat och oplanerat kändes det som. Men det är fint att han är tillbaka, det är det! 
Lorissa Lovebomb

Men vad trist att det inte var så bra! Men jämfört med en panikattack så funkar det kanske. Ni ser helt fantastiska ut, vilket fantastiskt gäng :D

madabouttea.se

Men gud så fina ni är allihopa! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like