WEEKLY PLANS
Då var jobbhelgen avklarad och nu väntar två dagar helg. haha. Så konstigt ibland när man inte har mån-fre jobb. Det blir lite rörigt i hjärnan då. Men nu är det ny vecka och en väldigt spännande vecka, den ser ut såhär:
 
MÅNDAG: Både jag och min man är lediga idag så vi ska till mio möbler och planera inför framtiden. Vi hade tänkt satsa på IKEA först då man kan få leverans direkt där ifrån men ingenting föll mig i smaken. Så vi får spana in Mio idag och se vad dom har! Sen ska jag iväg och göra lite ärenden inför i morgon. Ska även börja träna igen denna vecka. En vecka i sängen har satt sina spår om man säger så. haha.
TISDAG: För det är ingen vanlig dag för det är min pojkväns födelsedag hurra hurra hurra! Så vi ska fira tillsammans på förmiddagen innan han drar till uni och sen på kvällen ska vi på lägenhetsvisning samt middag någonstans. Timmarna då han är borta blir det träning och bloggfix för mig!
ONSDAG: Jobbdag men jag jobbar kväll. Så ska typ bara vila innan. Kanske försöka klämma in en fika med en kompis? Vi får se lite!
TORSDAG: Jobbar till halv tre och efter det ska jag ta tåget hem till landet igen. För sista gången på rätt länge skulle jag tro. Läskigt det där!
FREDAG: Sista dagen hemma på landet så jag har världens längsta to do list denna dag. Det ska packas och tvättas och jag ska till Granngården och Biltema och iväg och träna hos min tränare för sista gången på väldigt länge och sen på kvällen ska Ida lång firas. Och på kvällen går min Tradera anonnser ut så de ska fixas och skickas med. Det blir en kaos dag helt klart! 
LÖRDAG: Flyttdagen! Vi packar in en Nutti i transporten efter frukosten och så åker vi mot Stockholm. Kommer vara uppe runt lunch och sen blir det stallet heeeela lördagen. Det ska packas upp och fixas box och så ska det funka i hagen osv osv. Kommer verkligen inte kunna åka därifrån ifall det skulle hända något. haha.
SÖNDAG: Heldag i stallet med min min man. Ska ha med picknick har jag bestämt och så ska jag ta en liten ridtur. Åh, tänk att min ponny ska bo nära mig nu och inte tre timmar bort? Så knasigt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like