WEEKLY PLANS
God morgon måndag! Nu har jag bestämt mig för att jag är tillbaka på bloggisen igen. Har fått tillbaka lite inspiration och motivation så det är bra. Jag älskar ju min bloggis men ibland hinns den inte med. Men har strukturerat upp denna vecka ganska så bra och såhär ser det ut:

MÅNDAG: Har sovmorgon idag för börjar inte jobbet förräns 9.50. Så jag ska försöka att göra mig lite måndagsfin. Dagarna är faktiskt lite lättare när man får känna sig lite fin. Helt sjuk ju egentligen? Sen efter jobbet åker jag till stallet och idag är det ett pass på ridbanan som gäller eftersom jag jobbar sent.
TISDAG: Jobbar förmiddag och sen när jag jobbat klart så ska min pojkvän hjälpa mig att fota lite. Jag har lix bokat in det i min kalender så det faktiskt blir gjort. haha. Sen på kvällen ska jag till stallet för att tömköra. 
ONSDAG: Jobbar förmiddag igen och direkt efter jobbet blir det stallet för att rida en längre tur i skogen. Älskar att det är sommartid nu så det är ljust längre. Gör att allt blir så mycket lättare för mig! haha.
TORSDAG: Min helg denna vecka infaller på torsdag och fredag. Så på förmiddagen ska jag vara i stallet och efter det så ska jag och min man försöka åka in till söder en sväng. Jag vill till Goodstore och jag vill second hand shoppa. Så det får det nog bli!
FREDAG: Stallet på förmiddagen och sen ska jag dricka latte med en ny kompis. Japp, jag har en ny kompis! Så kul! Sen på kvällen ska jag nog boka in min pojkvän som fotohjälp igen. haha.
LÖRDAG/SÖNDAG: Jobbhelg. 
norrbotten emma

God morgon!

ha en fin måndag

Svar: tack :) detsamma!
Towe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like