WEEKLY PLANS

Hej måndag och ny vecka! En efterlängtad vecka efter denna alldeles för hektiska helg. Kaos helg. Satan i gatan vad jag är trött idag och så började jag jobba 06.00 i morse med. I helgen har jag jobbat 8-18 båda dagarna och efter det åkt till stallet. Så vid 22 har jag varit hemma och lagat middag. Jag känner att det blev lite väl kämpigt. Så nu har jag en lugn vecka framför mig så ska försöka att andas lite nu. Min vecka som följer ser ut såhär:

Måndag: Först jobba och sen i eftermiddag åker jag till stallet. Blir ett till försök till att rida ut idag. Sen när jag kommer hem så är det tvättkväll för mig samt hockeykväll. En mycket bra kväll då tvätta och hockey är något av det bästa jag vet! Haha.
Tisdag: LEDIG DAG! Och det betyder idag heldag i stallet! Ska rida ut med en ny kompis där och få se lite vägar och så. Är väldigt pepp på det! 
Onsdag: Jobbar kväll och på förmiddagen ska jag ut och rida med en annan tjej i stallet. Så kul med ridkompisar! Har lix aldrig haft det någonsin?! Har alltid bara ridit själv överallt! So sad.
Torsdag: Förmiddagsjobb och stallet på eftermiddagen. Hockeykväll på kvällen. Mer spännande än så blir det inte!
Fredag/lördag/söndag: LÅNGHELG! Är ledig både fredag, lördag och söndag! Detta är även min första lediga helg i Stockholm sen oktober förra året då jag alltid har åkt hem till min ponny annars när jag varit ledig, men nu är han ju här. Så ska verkligen njuta! Det som ska göras under helgen är såklart att vara i stallet, sen ska jag hinna med en heldag på stan med tänkte jag, jag ska hänga med min BFF Hanna och så blir det nog även en utgång. Woho! Jag är så pepp på denna helg alltså!!!! 

Lite så ser min vecka ut. Och jag måste även tillägga att det var ljust ute i morse när jag gick upp vid 5.20. Som jag har längtat!

Hemma Hos Felicia

SÅ härligt med långhelg! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like