SPRING OUTFIT
Quay sunnies // H&M jacket // Calvin Klein top // American Apparel skirt // Marc by Marc Jacobs bag // Asos shoes

Idag har jag varit vår-fin i solen utan att frysa. Stockholm bjuder på strålande sol och åtta grader. Jag tackar och njuter. Vilken skillnad det blir på mitt mående när solen är här. Helt galet faktiskt. En av mina favorit jackor fick åka på och jag tycker att jag ser riktigt vårig ut minsann!
 
Nu är jag hemma ifrån stallet och jag har varit där hela förmiddagen. Idag har min ponny nutt äntligen börjat lugna sig så vi red ett riktigt bra dressyrpass på ridbanan idag. Så härligt att få vara tillbaka på hästryggen på heltid nu. Får nypa mig i armen ibland för det är ju så knasigt att jag har en egen ponny att rida på varje dag? Men det är sant och nu får vi umgås varje dag igen. I morgon ska vi nog försöka oss ut på en tur i skogen och se hur han känns då. Finns massor bra ridvägar i nya stallet så ska bli kul att få utforska dom lite. Är ledig i morgon med så har tänkt att åka till stallet tidigt. Längtar redan!! 
 

// Translation: Spring has finally come to Stockholm and today I had my favorite jacket on me. Me and my pony has now moved up here full time, and it's so nice. I'm free from work today and tomorrow and spend my days in the stable. I really like my life right now!
madabouttea.se

Så snygg outfit! Och ditt hår är ju helt awesome!

Svar: tack! ditt med :D
Towe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like