MARCH 2016
Vi går tillbaka i arkivet och kollar vad jag gjorde i mars för ett år sedan. Det låter som en bra idé tycker jag!
Jag och Ida kunde sitta ute i solen och dricka kaffe i Motala. Denna bild är tagen den 10 mars så riktigt lyxigt att kunna sitta ute redan då utan att frysa. Minns att det inte var kallt alls!
Jag handlade min Moschino bh. Jag älskar den och det är helt klart en välanvänd investering. Lite dyr men man kan ju ha den som den är. Och typ varje dag.
Spenderade massor tid i Motala med Ida och Calle. Ida pluggade i Uppsala förra våren men var hemma och hängde med mig rätt ofta. Det var tider det! 
Köpte mig ett blått läppstift på MAC. Det kanske man ska leta fram och använda någon dag?
Var i Västerås och hälsade på Sara för första gången! Hon hade födelsedagskalas och hade gjort det superfint!
Använde våriga jackor och njöt av solen. Här hade jag precis varit och lämnat min pojkvän vid tåget om jag minns rätt! Tror det var första eller andra gången han var hemma på gården. 
Köpte ett par guldskor på Asos! 
Hängde som sagt mest med Ida i mars ser jag när jag kollar tillbaka. Saknar det nu när vi inte bor nära längre :(
Och så till sist en outfit med min Ivyrevel klänning som jag velar fram och tillbaka med om jag ska behålla eller ej. Nu är den uppe på min Tradera sida igen men kanske ska prova den igen och se vad jag vill. haha. 
 
Det var lite av det som skedde för ett år sedan! Man borde nästan kolla tillbaka varje månad i sitt arkiv för att se vad man gjorde förra året och vad man skulle kunna göra för att varje månad detta år ska bli bättre mot förgående år. Det är nog något som jag ska börja med!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like