WEEKLY PLANS
God morgon måndag och hej semester vecka! Min semester började dock med mensvärk from hell så har legat och skrikit hela natten. Väldigt kul. Men förhoppningsvis släpper det lite idag. Det brukar det alltid göra. Så jag håller tummarna att jag kan börja leva som vanligt igen under dagen och så kollar vi vad som händer i veckan:
 
MÅNDAG: Idag ska vi veckohandla. Det gör vi varje måndag. Kollar vad som behöver handlas hem och skriver matlista. Som vi håller hyffsat bra. Blir alltid lite ändringar under veckan. Sen ska jag till stallet och ikväll ska vi försöka att fota lite. Men först soffläge så mensvärken kan försvinna. Just nu kan jag lix inte ens stå upp.
TISDAG: Inte något särskilt planerat utöver det vanliga med undantag att vi ska på lägenhetsvisning på eftermiddagen. Som vanligt så ska alla tummar hållas att vi kanske kan få den här för jag är ju så desperat efter ett riktigt hem nu. Har levt i en resväska sen i mars och det tar ju på krafterna kan jag säga er. 
ONSDAG: Då ska det äntligen bli sol enligt väderprognosen så jag och min man ska ta min lilla bil och åka till Dalarö över dagen. Jag har aldrig varit där men jag har hört att det är väldigt fint. Och så ligger det inte så jättelångt bort från min bas just nu. Så det ska bli supermysigt!
TORSDAG: Om det är fint väder så ska vi försöka ta oss in till stan och gå runt lite. Jag behöver ju en liten väska till bröllopet vi ska på för jag äger ju bara stora väskor. Och som jag har förstått det så ska man ha en liten. Himlans avancerat det där med bröllop alltså!
FREDAG: Då packar vi in oss i min mini bil och tar en roadtrip ner till mamis och papis. Var egentligen meningen att vi skulle gå på Bråvallafestivalen i samma veva men jag orkar verkligen inte och det är så överdrivet dyrt i år. Så vi skippar det och hänger endast på landet. Det tror jag att vi behöver!
LÖRDAG: Vi spenderar lördagen på landet med innan vi åker tillbaka till Stockholm. Jag känner att jag inte vill vara borta från min ponny mer än en dag så det blir en snabbvisit helt enkelt. Men det är ju bättre än inget. Ska klappa sönder min katt om man kan säga så. Åh vad jag längtar!
SÖNDAG: Sista dagen på min semestervecka så vi har inget särskilt planerat. Jag är lite sugen på att åka till Gröna Lund och kolla på Elton John men vi får se lite vad kroppen säger. Den bestämmer ju det mesta just nu. Men det hade varit fint. Kanske blir en hel dag i stallet? Vi får se helt enkelt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like