WEEKLY PLANS
Då var det måndag igen och de flesta har långhelg men jag är tillbaka på jobbet. Krasslig men har inte råd att vara hemma mer. Hoppas jag klarar hela dagen. Ska prova en annan pollen medicin med och se om det funkar bättre. Jag hoppas det för det är mycket kul som händer denna vecka, vi kollar:
 
MÅNDAG: Först jobba och sen stallet, ska filma en video när jag rider och skicka till min tränare för lite feedback. Sen på kvällen är det P3 Älskar men jag vet inte om jag kommer att orka åka dit. Men ska tänka lite till. Känner att jag behöver spara all energi till helgen egentligen...
TISDAG: Stallet och eftermiddags jobb står på schemat. Älskar att ha tid på förmiddagarna till min ponny. Det är så mysigt att rida ut och det är helt tyst och lugnt ute. 
ONSDAG: Dagens ser precis likadan ut som tisdagen. haha. Skönt med två likadana dagar ibland. Jag ska även försöka få upp lite saker på Tradera denna vecka. Kanske blir någon av dessa dagar.
TORSDAG: Jobbar förmiddag och sen blir det stallet efter det och en hel del fix och planeringen inför helgen som kommer att bestå av:
FREDAG/LÖRDAG: Summerburst!!!! Åh så peppigt det ska bli! Tänk att vi ska få se Justin igen. För fjärde gången?! Så sjukt! Hoppas det dock är lite bättre än på Tele2 i höstas. Det var ju under all kritik... haha. Sen spelar ju även Axwell och Ingrosso så det kommer ju med bli fett. Det ska bli så kul att få dansa lite och hänga med mina kompisar. Ska lämna ångesten hemma med hade jag tänkt. Och så hoppas vi den stannar där!
SÖNDAG: En vilo dag blir det nog här. Hoppas på fint väder så jag kan vara i stallet hela dagen och bara ha det fint. Kanske ta med picknick och klappa på min ponny extra mycket. Det skulle vara fint!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like