JUNI 2016 OUTFITS
Det blev ingen outfit dokumenterad idag då jag på en mini sekund blev jätteful och allt var fel. Så blir det ibland. Har ju inte världens snällaste hjärna om man säger så. Men jobbar på det och tar små steg i taget. Så vi kollar istället på vad jag hade på mig i juni för ett år sedan. Det kan ju bli kul? Såhär såg jag då ut:
Vit knästrumpor i ett somrigt Linköping. Detta är då i början av juni och det var redan sommarvärme. Lite skillnad mot i år! Saknar att ha vita knästrumpor, kanske ska införskaffa mig ett par nya. Knästrumpor är ju det bästa med sommaren tycker jag. Så fint!
Här i Motala med Ida bakom kameran och min favorit magtröja är på och den använder jag fortfarande flitigt. Ska kanske ha den till helgen om det är fint väder! Saknar även min favorit Ida.
Mer knästrumpor och mycket av juni månad spenderades i Stockholm. Och nu ett år sedan bor jag ju här. Även om jag inte har ett riktigt hem. Men min ponny har. Och det är det viktigaste! haha.
Denna bild är tagen 11 juni och jag var redan så brun. Lite skillnad mot i år när jag går runt som ett lik. Har lite att jobba på om man säger så. hehe.
För ett år sedan köpte jag även denna drömmiga jacka på Zara. Den har ni ju sett. Den är ju M A G I S K!
Hemma på gården i Adidas och sportig kjol. Saknar landet. Tur att vi ska dit snart!
Åkte en sväng till Öland och invigde min finaste baddräkt jag någonsin kommer att äga. Extra plus att man kan ha kjol till och ta-da: världens finaste topp har skapats!
Hade väldigt fräsiga gå till stranden outfits överlag. Men det är ju kul att va fin om man kan!
Och så avslutningsvis två fin-outfits ifrån Öland. Tjusigt värre och magiskt ljus när det är som bäst!
 
Nu ska jag bädda ner mig och vila innan jag sover. Bra när man behöver vila innan sömn... i morgon tar jag en ledig dag ifrån bloggisen så vi hörs på lördag igen! Ta hand om er! Puss!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like