YOUTUBE FAVORITER
Oftast när jag skriver inlägg eller redigerar bilder så har jag alltid youtube på i bakgrunden för att det ger mig ro och jag får lite inspiration. Så jag tänkte att detta får bli ett inlägg om vilka jag följer där. Ni får även jättegärna tipsa om andra kanaler då jag inte följer så många och det vore kul med lite omväxling ibland! Själv kommer jag nog aldrig att börja med youtube för är alldeles för obekväm med rörlig bild. Instastories räcker gott och väl! haha

Min favorit är Therese Lindgren, som kanske alla följer? haha. Men jag älskar hennes videor och särskilt dom långa. Då känns det lite som man hänger. Hon pratar om mycket viktiga saker med som veganism och panikångest. Det gillar vi!
 

Min andra favorit att följa är Jon Olsson, särskilt när han är på F1. Och hänger med Redbull. Då blir jag avundsjuk fast på ett bra sett. Vill med hänga med Redbull. Är ju the Redbull queen så att säga! Hans videor är ju så sjukt bra gjorda med så det är galet. Så proffsiga. 
  

Ida Warg började jag att följa när hon gjorde veckans träningsutmaning varje vecka och de videorna saknar jag, det var så bra att få en video varje vecka och peppa igång träningen med. Men hennes vloggar gillar jag med, särskilt nu när dom är på husbilssemester!
 

Elise är en kompis som jag lärde känna via min vän Julia som jag pluggade med förut, jag älskar när hon lägger upp en video dels för dom är så himlans mysiga och för vi ses så himlans sällan. Bäst är när hon gör video tillsamans med Julia för då känns det lite som man hänger igen! In och prenumerera! 
 

Xenia van der Woodsen, pratar tyska (tror jag?) och jag fattar absolut ingenting men jag ÄLSKAR hennes stil och fnissighet så jag kollar ändå. Brukar hänga mycket med svenska bloggare. Hänger på fashion week. Hänger precis överallt där jag vill hänga. Älskar pommes. Vi borde bli bästisar.
 
 
Glöm inte att trycka på hjärtat så jag ser vilka inlägg ni gillar bäst! 
Evelina Östlund

Bra inlägg! Får jag dela detta på startsidan. 😊💕

Svar: ja, absolut! <3
Towe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like