WEEKLY PLANS/ GOALS
God morgon måndag! Efter en jobbig jobbhelg i kassan så är jag rätt slut. Men det har jag inte tid att vara för nu börjar en vecka som består av sex dagars jobb. Så det ska jag göra i veckan. Kul. Ska även ha mens till helgen så lär väl bli kaos som vanligt. Den kommer alltid när jag har mina monster-jobb-helger. Så lägligt. Verkligen. Inte. Så vi kör veckans planer och mål i samma inlägg. Inte så kul att skriva upp hela veckan med samma sak för varje dag. Jobbet -> stallet -> sova. Så ser dagarna ut helt enkelt. 
 
 Målen jag hade förra veckan lyckades jag inte alls med. haha. Så fail. Så jag sätter tre mål för denna vecka och fokuserar på dom!
 
VECKANS MÅL:
- Börja yoga igen. Nu bor vi själva i fem veckor vilket betyder att jag har lite mer plats att röra mig på "hemma", alltså så kan yoga mattan rullas ut och jag kan yoga i fred. Så hoppar på 30 days och yoga igen. Det bästa som finns.
- Ett mål får vara kvar ifrån förra veckan: försöka att äta lite mer hälsosamt, behöver verkligen bli bättre på det NU.
- Jag och min ponny ska jobba på med tölten ordentligt i veckan. Jag har ju en islandshäst vilket betyder att det finns en extra gångart att arbeta med. Dock tycker varken jag eller Nuttis att det är ett dugg kul så vi glömmer alltid den när vi rider. Men viktigt att han kan det och är stark där med. Så det blir ett bra mål!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like