WEEKLY PLANS
God morgon måndag! Min pojkvän väkte mig precis med att lägga en iskall Redbull på min rygg så blev ju skapligt sur. Väligt sur. Inte så kul att vakna så. haha. Innan jag rullar ut min yoga matta så tänkte jag dela med mig av veckans planer. Ingen rolig vecka direkt men kom igår på att det är sista veckan innan semester!! Så efter denna vecka så har jag en hel ledig vecka framför mig. Så nu hoppas vi att denna vecka bara susar förbi!
 
MÅNDAG: Börjar veckan med kvällsjobb. Så innan 14.30 så ska jag hinna med stallet, datorjobb och att fixa lite med Tradera och tvätten. Så bra att börja veckan med kvällspass. Det är lyx det!
TISDAG: Sämsta jobbdagen, 11-19, är alltid så sönderstressad dessa dagar. Det blir stallet på morgonen och sen på kvällen har jag bokat in en pw med en kompis efter jag slutat. Så måste se till att äta både lunch och middag på jobbet. 
ONSDAG: Ledig dag! Ska på lägenhetsvisning och till stallet med en kompis. Ska få hjälp med att filma när jag rider och sen skicka till min tränare för att få lite feedback. 
TORSDAG: Ännu en ledig dag och en helt oplanerad dag så vi låter det vara så. Vi får se vad som händer helt enkelt! Kanske blir det en sväng till stan eller om det är fint väder så kanske det är dags för årets första bad? Har ju inte ens sett vatten denna sommar känns det som. Så tragiskt.
FREDAG/LÖRDAG/SÖNDAG: Jobbhelg. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like