WEEKLY PLANS
Hej måndag! Jag överlevde helgen precis men det var knappt. Låg och grät igår kväll för jag var så trött. Och jag hade en lång att göra lista som jag bara raderade. Det är ju ett steg framåt. Att jag kunde radera den. Denna vecka kommer nog bli lite bättre för har hela tre lediga dagar. Det ni. Det är drömmen. Lite såhär kommer veckan att se ut:
 
MÅNDAG: Började dagen med att åka till stallet vid 8, allt skulle fixas där innan jag började jobbet. Har nu jobbat 11-19 och sitter i skrivandes stund på Starbucks och skriver medans jag väntar på min pojkvän. När han kommer så ska vi veckohandla och sen hem och ha helg.
TISDAG: Ledig dag! Äntligen! Och mamis och papis kommer och hälsar på! Så först ska vi bjuda på frukost och sen ska vi iväg till stallet. Ska bli himlans fint. Var länge sen vi sågs nu. 
ONSDAG: Jobbar 10-17.30 så ska innan jobbet hinna med allt jobb framför datorn och sen efter blir det stallet och en tur i skogen. Sen hem och antagligen fortsätta att jobba. Beroende på när jag kommer upp på morgonen. Hehe.
TORSDAG: Jobbar 6-14.30 och efter det stallet. Sen på kvällen har jag planerat in att försöka att fota lite. Behöver material och det nu egentligen men det får komma i sista hand!
FREDAG: Jobbar 6-14.30 då med men en vilodag från stallet för direkt efter jobbet ska vi in till stan och möta upp pandagänget och hänga i Kungsträdgården och kolla på band. Himlans fint ska det bli. Har ju inte träffat dom på evigheter! Så denna kväll behöver jag verkligen just nu.
LÖRDAG/ SÖNDAG: Ledig helg! Ska sola och inte ställa klockan och bara ta dagarna som dom kommer. Alltså det ska bli så skönt så hoppas verkligen på bra väder till helgen. Vill verkligen ligga i solen och lyssna på poddar och läsa bloggar. Det hade varit fint!
 
Det var min vecka det. Sen kommer ju saker och planer ändras som vanligt men ska försöka hålla mina lediga dagar lediga och bara göra roliga saker. Det är precis vad jag behöver just nu. Ska ni göra något kul i veckan? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like