WEEKLY PLANS

God morgon måndag! Jag är redo för en ny vecka och nya tag. Förra veckan var ju kaos så nu ska jag försöka få lite mer balans. Jag behöver få tid att äta om dagarna och att jag orkar med stallet utan att det känns som en plikt som det gjorde förra veckan för jag var så stressad. Så hoppas det går bättre denna vecka, den ser ut såhär:
 
MÅNDAG: Idag skulle jag egentligen ha jobbat men har blivit lite krassig under helgen så är bättre att vara hemma och vila då så det inte blir värre. Så det ska jag göra idag. 
TISDAG: Har ledig dag då så ska väl fortsätta att vila så jag kan gå tillbaka på onsdagen. Ska även försöka hinna med att träffa en kompis och hälsa på hennes kattunge och sen om jag orkar så ska jag och min man ha date night på kvällen.
ONSDAG: Jobb och stall på schemat. Stallet är ju varje dag så orkar inte skriva med det varje dag. haha. 
TORSDAG: Samma som på onsdagen.
FREDAG: Ledig dag. Vi ska nog åka in till södermalm på kvällen och uteserveringshänga med Hanna, Richard och Vera. Hoppas verkligen det är fint väder så det blir av, hade varit så himlans mysigt!
LÖRDAG/SÖNDAG: Jobbhelg. Då hinns inte så mycket mer med. Ska verkligen försöka att inte stressa så mycket denna vecka. Och det borde gå. Jag tror att jag kan få ihop en bra balans under dagarna så jag inte bryter ihop. Jag tror faktiskt det!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like