LIPSTICK
Prada sunnies // Ida Sjöstedt top // Monki skirt // Marc Jacobs bag // Asos shoes

Hej tisdag och hej ny favvis topp i garderoben. Jag har längtat nästan ett år på den. Och nu är den här. Var självklart och matcha med röda läppar första gången den användes. Allt annat hade varit fel! Finns på Ida Sjöstedts webbshop för halva priset, ej spons eller betald reklam tyvärr. haha. Men hade gärna varit sponsrad! Hon är ju min absoluta favorit och när jag handlar något därifrån så ser jag det som en investering. Min pojkvän köper aktier och jag köper Ida Sjöstedt kläder. Så det är okej tycker vi båda. hehe. 
 
Igår var jag så himlans trött att jag trodde att jag skulle bryta ihop tillslut. Idag är det likadant. Så det blir inget Gröna Lund med kompisar för mig ikväll för det blir för stressigt. Skulle även ta en evighet för mig att ta mig dit nu när pendeltågen inte går som de ska under sommaren så det blir för mycket. Men för att ändå göra en tråkig tisdag till en kul tisdag så ska jag och min pojkvän försöka hitta på något ikväll i närområdet. Då man kan åka bil. Så vi får se vad vi hittar på!
Lorissa Lovebomb

du ser strålande ut! Eftersom du är och tummar lite på stressrelaterad ohälsa om jag minns rätt så tycker jag att du är jätteklok som låter dig själv vara trött och stanna hemma i närområdet <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like