GO VEGAN
När Ida frågade mig för två veckor sedan om jag ville köra en vegansk månad i februari och peppa varandra på vägen så sa jag självklart ja. Och nu när jag har tänkt ett tag så är det nog dags för mig att gå över till en helt vegansk kost. Jag har inte ätit djur på 12 år och det enda jag äter i nuläget som inte är veganskt är skräp rent ut sagt. Ostbågar, choklad, naturgodis och fika typ. Så för min hälsas skull och för alla djurs skull så är det på tiden att jag ändrar min kost. Jag gillar inte att placera mig i fack och kommer aldrig kalla mig vegan då jag dels har en ponny som kräver all utrustning i läder och jag har en hel del skor och väskor (det mesta faktiskt då jag föredrar det pga kvaliten) i skinn och läder som jag inte kommer göra mig av med då det är saker som faktiskt håller livet ut. Så nu ska vi köra en vegansk februari, okej började igår, och sen får vi se hur jag mår efter det. Jag gissar på väldigt bra!
 

// Translation: I have been a vegetarian for 12 years so it's now time to change some of my bad habits (like chocolate and crisps, hehe.) and only eat a vegan diet. It will probably be good for me and the animals!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FOR SALE: MARC JACOBS
Då jag håller på med min största rensning av min garderob hittils i mitt liv så har jag även bestämt mig för att göra mig av med min största Marc by Marc Jacobs väska. Det är den perfekta skol/jobb väskan då den rymmer allt man behöver. Dator, matlåda, vattenflaska, böcker - allt får plats i denna. Men då jag varken går i skolan eller jobbar på kontor just nu så har den hängt i mitt rum orörd i över ett år. Den är sparsamt använd och så gott som ny. Det finns ett ytterfack som ni ser på bilden här ovan och i väskan finns det tre stycken fack. Ett med dragkedja och så de typiska för mobil och ett lite större bredvid. 
 
Jag köpte den på Jackie för några år sedan och då kostade den 5600:-, har ingen aning om jag har kvar kvittot men kan kolla en extra gång i min viktiga-kvitton-pärm. Jag säljer den för 2000:- nu och den tillhörande dustbagen följer med såklart! Maila lillap747@gmail.com vid intresse. Kan skickas spårbart med posten eller mötas upp i Stockholm. ♥

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LILI DRESS
Prada sunnies // Ida Sjöstedt dress // Nelly shoes
 
Mitt andra fynd på Ida Sjöstedts rea är denna drömmiga klänning. Den är så gott som perfekt. Lite stor över midja och bröst men annars så sitter den perfekt! Idag är jag så långt ifrån detta man kan komma. Jag gick till jobbet i träningskläder och mina arbetskläder är inte så top notch om man säger så. haha. Efter jobbet ska jag iväg och kolla på stall och då behöver jag promenera en hel del så då blir det bäst med träningskläder. Nu ska jag fortsätta att jobba och sen längta tills helgen då denna klänning kanske kan åka på igen! 


// Translation: My new dream dress!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
INSPO V.5
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BLOPPIS!
 Nu har jag äntligen tagit tag i mitt Tradera konto igen. Så nu ska jag försöka hitta nya hem till mina kläder. Finns inte på världskartan att jag kommer få plats med allt sen när jag flyttar så har skänkt en del, återvunnit en del och nu ska jag sälja lite. Kommer uppdatera varje vecka nu ett tag framöver och först ut är lite jackor, klänningar, kjolar och toppar. Skor, accessoarer och väskor får bli lite senare i vår. Allt börjar på 50:- denna vända och de mesta är oanvänt/ använt någon enstaka gång. Så kicka in och se om det är något som ser intressant ut! 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg