WEEKLY PLANS
God morgon! Jag måste ha världens sämsta imunförsvar för jag har blivit mega-förskyld igen. Det är katastrof. Men jag försöker ignorera det så gott det går pga har ej tid för att vara sjuk, så vi kollar hur min vecka ser ut!
 
MÅNDAG: Ikväll åker jag tillbaka till Stockholm, men innan dess så hoppas jag att jag får besök av vetrinären, jag ska rida och mocka, packa, posta Tradera saker och så ska jag iväg och jobba några timmar med en hemsida. Så en rätt kaotisk dag idag.
TISDAG: Tillbaka på jobbet. Efter jobbet så ska jag köpa en cykel!!!! Alltså jag är så pepp på detta moment!! Hoppas det blir lika kul som jag tror att cykla överallt. haha. Sen ska jag även hämta mitt Asos paket och färga håret. Har börjat få en rätt maffig utväxt igen så den ska bort!
ONSDAG: Då är min man ledig från uni och jag börjar inte jobba förräns på eftermiddagen så jag hoppas att vi kan göra någon mumsig brunch och kanske fota lite. Kanske även ta en tur med min nya cykel?! haha
TORSDAG: Ledig från jobbet så ska in till stan och mötta upp Hanna och handla världens finaste koppar på H&M home och leta lite presenter till min man. Och så hoppas jag vi kan dricka lite latte med. Åh vad fint det ska bli att få hänga igen! Sen efter det så ska jag nog försöka få med min man till Mio Möbler för vi behöver kolla lite saker. Så det blir en hel dag med shopping!
FREDAG: Ska ha mens idag så denna dag är helt borttagen från kalendern. Ska spendera hela dagen som vanligt: med att överleva. haha. Usch alltså. Jag hatar denna dag varje månad.
LÖRDAG/SÖNDAG: Jobbhelg! Jobbar tio timmar både lördag och söndag så inte så mycket annats som hinns med. Cash is king osv!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like