WEEKLY PLANS
Måndag: Jag börjar min vecka med lediga dagar. Så skönt. Idag ska jag verkligen inte göra någonting planerat, utan verkligen bara göra det jag känner för. Kommer bli några timmar i stallet och sen en sväng till affären. 
Tisdag: Kärleksdagen. Jag är ju inte någon firare av sånt men har bestämt mig för att gå på dejt med Ida och Ida på kvällen. Det kommer bli fint. Sen ska jag iväg på hästrelaterade saker under dagen. En del att fixa med innan flytt och så!
Onsdag: Då ska jag äntligen klippa håret. Jag ska klippa så mycket för det är så långt och slitet och äckligt. Det är kaos. Så det ska bli så skönt! Och på kvällen åker jag tillbaka till Stockholm igen.
Torsdag: Tillbaka på jobbet och jobbar morgon, så efter det ska jag in till stan och möta min man och så ska vi försöka fota lite. Ska vara fint väder hela veckan så hoppas det stämmer nu!
Fredag: Jobbar morgon igen och på kvällen ska jag nog iväg och skriva stallkontrakt. Mycket spännande!
Lördag/söndag: Sen har jag en sådan här rolig helg där jag jobbar 8-18 både lördag och söndag. Då orkar man inte så mycket mer än att jobba, så det är det jag kommer att göra i helgen. haha.


// Translation: My weekly plans. A lots of work and pony-time!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like