MY SHOES
Idag vill jag ägna ett helt inlägg till mina skor. Jag själv älskar att läsa om klänningar och väskor och allt som hör till så idag går jag igenom mina favoritskor. De som jag använder mest. So lets go!
Vi börjar med sneakers! Jag har tre par som jag använder flitigt, annars går jag mest i klackar. Så mina sneakers får även agera vinterskor. Inte så bra men vad ska man göra. Dessa är mina första par ifrån Acne, jag älskar deras skor men de kostar ju en del, dessa använder jag mest under sommaren för att de ska hålla sig så rena som möjligt. Älskar ju deras emoji kollektion då jag tycker att de ser ut som mig. haha. Så sugen på en matchande t-shirt till, inom snar framtid kanske?
Nästan direkt efter jag hade köpt de randiga så släpptes dessa i lack. Tänkte inte så mycket utan köpte typ direkt. Ångrar det inte för det är dessa skor jag använder mest av alla mina skor!
Klassiska Adidas superstars, hade exakt likadana när jag var liten så jag blev så glad när de kom tillbaka i modet igen. Jag köpte mina på Junkyards barnavdelning, då är det typ halva priset. Ibland är det bra med små fötter!
En till mega favorit i skogarderoben: Karl Lagerfeld creepers. Behöver nog inte säga så mycket mer. Jag älskar dessa skor! 
Dessa från Zara är nog mina näst mest använda skor, dock börjar det synas nu så jag måste leta efter en ersättare. De är så slitna i nuläget. Hojta till om ni sett något liknande!
Mina mest använda klackar köpte jag på Asos för en hunka. De är så bekväma och dessa agerar även som mina trogna rese-skor. Så sköna är de alltså! Man kan gå i dessa en hel dag + natt utan att gnälla. 
Köpte dessa på H&M förra sommaren och hoppas de kommer hänga med länge. De passar till cirka allt i min garderob!
Stövlar från Scorett som jag köpte i vintras. Tycker dom är så fina men glömmer oftast bort dom. Hoppas de används mer i vår när allt grus är borta. Så glad över att jag hittade ett par stövlar som passade till mina mini-ben!
Mina älskade Buffalo skor som har fått stå på hyllan i ett år, kanske lika bra när jag gått i dessa varje dag i två års tid, men i vår ska de få göra comeback. Man känner så cool när man glider fram i dessa. Älskar Buffalos!!
Mina högsta klackar i samlingen. Ganska jobbiga att gå i om man inte går på superduperplatt mark. Men snygga är dom!
Mina två par Jeffrey Campbell klackar som jag valt att behålla, de andra ligger ute på min Tradera sida, dessa är ultra sköna och de är bra att ha när man ska handla när man är kort. Man når lix allt i affären då!
Sammets pumps från Nelly som gjordes till någon av Ida Sjöstedts visningar för något år sedan. Så himlans fina. 
Alla borde ha minst ett par guldskor i sin samling. Det är mycket viktigt. Dessa ifrån Asos.
Och sist men inte minst: mina rymdskor. Dessa älskar jag mest av allt i min samling. Köpta på Acne för halva priset. Jag sprang dit när jag såg det på deras hemsida, det var i samband med Summerburst och jag var så bakis att jag höll på att dö, men det var det värt!! Så, det var en liten fin överblick av mina favorit skor! Skriv gärna om ni gillar inlägg dom detta så kan jag göra mer! 


// Translation: My favorite shoes in my closet!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like